2777
2789
عنوان

اگه دوتا دختر داشتین و شوهرتون پسر دوست بود

| مشاهده متن کامل بحث + 12467 بازدید | 454 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه سوم؟؟ عمرااااا

یجوری عاشقت شدم که لابه لای رگای قلبم، لای ذرات تنم نفس میکشی.. شدی قسمتی از روح من..شدی وجب به وجب وجود من.. شدی تمام من.. تورو حتی تو هوایی که نفس میکشم هم حس میکنم..تو رو هرجا میرم با خودم میبرم..تو همه جا با منی..درست وسط قلبم♡⁩...امن و امان،برای همیشه"M"🤍🔗

بیشتر ببینید

تعیین جنسیت با پدر 

پدری که عرضه باروری پسر نداره پس حقشه تا عمر داره دختراشون بزار رو تخم چشاش 

حالا ما باید تلاش کنبم اگه بچه دار مجدد بخوایم بشیم دختر بشه 😒😒😒😒

اگر دوتا پسر داشتی ولی شوهرت دختر دوست بود آی وی اف می کردی؟

نه مگه الان ک دوتا دختر دارم دوست دارم آی وی اف کنم؟ اصرار شوهرمه بخدا

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

من شوهرم دختردوسته و یه پسر دارم حاضر نیستم برم ای وی اف با اینکه نازایی ثانوی گرفتم چون نمی‌خوام چیز زوری از خدا بخوام. 

نه حالی واسه موندن.   نه پایی واسه رفتن.                           مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی.  🌻هر بلایی بود خدا سرم آورد. این جوون تو اوج جوونی مرد.🏵️

از کجا بعدیش پسر بشه .

خب آی وی اف قطعیه اخه

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

عزیزم مردا فککک میکنن پسر بهتره در حالیکه به نفع خودته پسرا بشدت مامانی هستن مادرشون دوسدارن و خودتم ...

آخه میگن عوارض داره داروهاش

من افسردگی گرفتم باورت میشه ؟ گاهی یهو گریه م میگیره تو سخت ترین مرحله زندگیمم قاطی کردم

من فقط درکت میکنم . من تایپیکام رو ببین

نه حالی واسه موندن.   نه پایی واسه رفتن.                           مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی.  🌻هر بلایی بود خدا سرم آورد. این جوون تو اوج جوونی مرد.🏵️