2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیززززززززززممم اصللللااااا قرص پودر از اینا نخور نکروز میشیا خسته شدم بس که این تو تاپیک ها دیدم گفتممم یه گروهم بخاطر بیماری هام توشم دوماتیسم ساییدگی زانوم اعصا خودمونیم . تعداد لعصا زیادن همشووووون سر خوردن این قرصا بیچاره شدن همه مفاصل بدنشون داعون شده 

حتی اونیم که میگه نه من خوردم عوارص نداشته اون بعد ها میفهمه چی سرش اومده پوکی استخوان و کبد سیروز کبدی مرگ کبده فک کن اماااا هر دو اینا بیماری حاموشه و وقتی کاملاااااا تخریب میشه خودش نشون میده وقتی دیگه هییییچ امیدی نیس به بهبود . نکروز لگنم که مرگ تمامی مفاصل بدن اگه میخوای بگو تو گروهه عصوت کنم ببین بپرس خودت ازشون چطور بیچاره شدن نگاه نکن از دارو خونه میخری اصله فیکه گرونه ارزون کلا  دارویی به اسم چاقی لاعری بی عوارص وجود ندااااره حتی بری از امریکاش بخری 

تو نمازشب دعام میکنید.برای🌱شفا🌱من یه💫حمد💫میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

والله من شنیدم گین آپ ترکیه ی اصل ضرر نداره منم شاید بخرم

عزیززززززززززممم اصللللااااا قرص پودر از اینا نخور نکروز میشیا خسته شدم بس که این تو تاپیک ها دیدم گفتممم یه گروهم بخاطر بیماری هام توشم دوماتیسم ساییدگی زانوم اعصا خودمونیم . تعداد لعصا زیادن همشووووون سر خوردن این قرصا بیچاره شدن همه مفاصل بدنشون داعون شده 

حتی اونیم که میگه نه من خوردم عوارص نداشته اون بعد ها میفهمه چی سرش اومده پوکی استخوان و کبد سیروز کبدی مرگ کبده فک کن اماااا هر دو اینا بیماری حاموشه و وقتی کاملاااااا تخریب میشه خودش نشون میده وقتی دیگه هییییچ امیدی نیس به بهبود . نکروز لگنم که مرگ تمامی مفاصل بدن اگه میخوای بگو تو گروهه عصوت کنم ببین بپرس خودت ازشون چطور بیچاره شدن نگاه نکن از دارو خونه میخری اصله فیکه گرونه ارزون کلا دارویی به اسم چاقی لاعری بی عوارص وجود ندااااره حتی بری از امریکاش بخری 

خودت درست کن اماااا اینم باز مصر حتی طبیعیش  چون پرولاکتین بالا میره بتعث کیست مشکلات رحمی میشه 

میخوای چاق شی حتما یعد هر وعده صبحانه نهاز شام ۳ قاشق مربا خوری روعن زیتون بجرز چربی خود عذات بخوز 

حتییی دکترااا هم خودشون دارو ها کرتونی عین نقل نبات میدن بعد اینکه نکروز میشی وار از کار گذشت ... دیگه دست با جایی بند نیس  

مطالب کپی کردم هر وقت تاپیک اینجور دیدم فوری بفرستم اون حوصله تایپ ندارم اسی تو هم دیدی ندار بخورن بهشون اینا بگو ثواب داره 

مطالب کپی کردم هر وقت تاپیک اینجور دیدم فوری بفرستم اون حوصله تایپ ندارم اسی تو هم دیدی ندار بخورن ب ...

اسی من قبلا خوردم و دیگ نمیخورم

الان هیچ مشکلی ندارم و هیچ جام درد نمیکنه ینی منم مفاصلم سیاه میشه؟