2777
2789
عنوان

میشه بیاین به حرفام گوش بدین و باهام حرف بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 81 پست
منه قوی مرده . پدرم کشتتش . منه قوی درس میخوند . منه قوی ازمون وکالت قبول شده بود منه قوی و تو نطفه ...

باور کن توی اکثرررررررررر خانواده ها الان یه بیمار روحی در حال مصرف قرص هست و بقیه هم سلامت روانشون مشخص نیست داداش من یه پسر جذاب خوش هیکل و خوشتیپ و مهندس الان دو ماهه بیماری اعصاب پیدا کرده و داره قرص مصرف میکنه 

یعنی کلا روحیه و ضعیف شدن و ترسو شدنم با داروها از بین میره؟

چنان تحولی درونت به وجود میاره که خدمت میگیره به این روزا باتوجه به شرایطه جسمی و روحیت سه نمونه قرص بهت میده یکی واسه تثبیت خلقوخو اظطراب دومی واسه افسردگی و اعتماد به نفس و انرژی بالایی  سومی واسه وسواس فکری وخودمشغولی که همه اینا سطح سروتونین و عملکرد مغز و متعادل میکنه

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مدیتیشن به چه صورته؟ باورت میشه وژنم شده ۱۲۵ کیلو ولی حتی نمیخوام تلاش گنم که برگردم به وژن قبل این ...

این حرفارو به اونم گفتم که به شما هم میگم، من خودم طی این دو ماه حمله های پانیک بهم دست داده ولی قبل ازین سه ماه مدیتیشن کردم فقط میتونم بهت بگم این بهم ریختگی روحیتو خیییییییلی عجیب ته نشین میکنه انگار مسلط میشی به حالت به ذهنت به افکارت به واکنشت نسبت به اطرافیان 

میخوای برام تعریف کنی که چی شده؟ 🙃

از کجا بگم برات ؟ 

از خانواده ای که از بچگی محدودم کردن ؟ نذاشتن تا مغازه تنها بزم ؟ خانواده ای که اجازه بیزون رفتن بهم نمیدادن؟ خانواده ای که توش به یه زن مظلوم خیانت میکردن؟ خانواده ای که پول داشتن ولی خرج زنای دیگه غیر من و مادرم میکردن؟ خانواده ای که همه به نیکی ازشون یاد میکنن ولی توش گندیدس؟ یا از وقتی برات بگم که دانشگاه قبول شدم و نذاشتن رشته مورد علاقمو برم رشته ای که دو سال براش خوندم . فقط چون شیراز بود نذاشتن برم دامپزشکی و مجبور شدم ۴ سال تمام حقوق توی دانشگاه ازاد بخونم . یا از وقتی بگم که یه مشت اشغال بخاطر اینکه بهشون اعتماد کرده بودم و از مشکلات خانوادم گفتم بهشون ازم فیلم گرقتن و مجبورم کردن به خواسته هاشون تن بدم .و بعد با همون فیلم تهدیدم کردن . من چیکار کردم؟ منی که درسشو خونده بودم . بلد بودم چطوری پدرشونو در بیارم ولی بخاطر خانواده بخاطر اینکه اگع می‌فهمیدن من و مادرمو می‌کشتن سکوت گنم

میتونی اراده کنی و ورزش رو شروع کنی؟ میتونی تغییرت رو از ورزش شروع کنی؟ خیلی میتونه روی فکر و روحیت ...

می‌خوام ولی نمیشه . جونشو ندارم . حتی نمیتونم برم حموم. می‌خوام ولی نمیشههههه

می‌خوام ولی نمیشه . جونشو ندارم . حتی نمیتونم برم حموم. می‌خوام ولی نمیشههههه

میتونی از تغییرات کوچیک شروع کنی

مثلا فیلم با زیرنویس دانلود کن زبانی که بهش نسلط نداری تمام توجهت رو بده به فیلم و زیرنویس فیلم حداقل برای مدتی از فکر و خیال درت میاره برای من به درد میخوره همیشه 

چنان تحولی درونت به وجود میاره که خدمت میگیره به این روزا باتوجه به شرایطه جسمی و روحیت سه نمونه قرص ...

من قرص مصرف میکنم ولی هیچ تاثیری روم نداره نمیدونم دیگه چه بلایی قراره سرم بیاد 

میتونی از تغییرات کوچیک شروع کنیمثلا فیلم با زیرنویس دانلود کن زبانی که بهش نسلط نداری تمام توجهت رو ...

شاید اژ فکر زها شم. از اضطراب چی؟ 

از صدای موتور از صدای ماشین از صدای زنگ در از صدای زنگ تلفن میترسم . میترسم فک میکنم یکی میخواد بیاد به خانوادم چیزی بگه