2777
2789
عنوان

میشه بیاین به حرفام گوش بدین و باهام حرف بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 81 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من نه وضع مالی بدی داشتم نه درگیر زندگی بودم . منو این خانواده نابود کردن . من قربانی این خانواد ...

متاسفانه همیشه ما از صداقت واعتمادهامون ضربه میخوریم‌

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

داستان منم خیلی شبیه به شماست من الان ازدواج کردمو یه بچه دارم ولی هنوز به این مسئله فکر میکنم که اگ ...

خیلی روانشناس رفتم . چندین ماهه به صورت یواشکی با روانپزشک به صورت انلاین در ارتباطم . آسنترا و فلوکستین و نورتریپتیلین و پروپرانول میخورم .ولی دیگه قرصا روم جواب نمیده . دیگه نمیتونن جلوی افکارمو بگیرن. من نمیخوام خودمو بکشم.ولی سخت شده تحمل زندگی و تحمل افکار و اضطراب 

میرم . حتما میرم . ولی دردم گرفت وقتی دیدم دختر شادشون که کلی انگیزه داشت برای زندگی جلوی چشمشون ناب ...

ببین من بدتر از تو بودم فقط روانپزشک چنین مواقعی میتونه با داروهای که وابستگی نداره طی یه دوره مشخص معجزه کنه واست خودت برو نگوبهشون

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

آخای خب اینکه خوب نیست اگر زودتر میرفتی درمان میشدی بهتر بود همه اینا از افسردگی فراگیر میاد و باعث ...

من چندین ماهه به صورت یواشکی از خانواده اسنترا و فلوکستین و پروپرانول و نورتریپتیلین میخورم.ولی الان به قدری شدید شده حال بدم که به زبون اوردم که اگه خدایی نکرده نتونستم مقابله کنم با افکارم و اتفاقی افتاد بتونن جمعمم کنن

چرا نمیری دنبال منه قوی قبلنت؟

منه قوی مرده . 

پدرم کشتتش . 

منه قوی درس میخوند . منه قوی ازمون وکالت قبول شده بود 

منه قوی و تو نطفه خفه کردن 

یه سال و نیمه جز دیوارای اتاقم هیچ همدمی ندارم 

و این از نظر پدرم بهترین ورژن یه دختره 

من چندین ماهه به صورت یواشکی از خانواده اسنترا و فلوکستین و پروپرانول و نورتریپتیلین میخورم.ولی الان ...

شرایطت جوری هست در روز دد حد ده دقیقه شروع کنی مدیتیشن؟ چون اون نشخوار فکریتو در حد معجزه کند میکنه و زمانی که ذهنت اروم بگیره خود واقعیت دوباره زنده میشه

شرایطت جوری هست در روز دد حد ده دقیقه شروع کنی مدیتیشن؟ چون اون نشخوار فکریتو در حد معجزه کند میکنه ...

مدیتیشن به چه صورته؟ 

باورت میشه وژنم شده ۱۲۵ کیلو 

ولی حتی نمیخوام تلاش گنم که برگردم به وژن قبل این یه سال و نیمم

مدیتیشن به چه صورته؟ باورت میشه وژنم شده ۱۲۵ کیلو ولی حتی نمیخوام تلاش گنم که برگردم به وژن قبل این ...

میتونی اراده کنی و ورزش رو شروع کنی؟ 

میتونی تغییرت رو از ورزش شروع کنی؟ 

خیلی میتونه روی فکر و روحیت تاثیر گذار باشه