2777
2789

عاشق ی پسره شده همکارشه

پسره خیلی مخه میگه تو محل کارم همه عاشقشن انقدر ک خوش اخلاقه رتبه ۱ کنکوره الانم رفته شرکت دیگه مدیر شده

دوستم بهش علاقه مند شده رفنه بهش گفته اونم گفته اگه مجرد بودی قطعا شک نمیکردم تو انتخابت اما الان نمیتونم 

اطرافیانت منو نمی‌پذیرن اه شوهرت منو میگیره تکلیف بچه ت چی میشه 

میگخ خیلی دوست دارم ولی...

دوستمم مدام اصرار کرده قرار شده پسره ۱ هفته قشنگ فکراشو کنه 

بهشم دیشب پیام داده اگه من جوابم نع باشه بازم طلاق میگیری؟؟؟

دوستمم گقته اره 

میگه جدا میشم بعد ۱ سال ازدواج میکنم باهات کسی متوجه نمیشه از قبل عاشق هم بودیم

بعد شوهر این دختره هم ب شدت مهربون و خوب و دست و دلباز و عاشق

بهش میگم نکن شوهرت خوبه میگه پس من چی 

من عاشق شدم دلم رفته براش

میگه تو خودت عاشق شوهرت بوری ازدواج کردی منو نمیفهمی من نه

جالبه با شوهرش دوستم بوده ولی بازم میگخ دوسش ندارم 

بچه ها نمیدونم چیکار باید کنم مصممه 

شما بگین چیکار باید کنم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم ک قانع شه؟ ب اندازه خواهرم برام مهمه نگین ب توچهچون واسم آدم مهمیه

ببخشیدا ولی ب تو چه زندگی خدشه دخالت نکن

فردا پسفردا یچی شه میکنه تو پاچه تو

بزا هر غلطی میخاد کنه

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

خدا به راه راست هدایتش کنه

چه لجنیه

حیف اون خونه زندگی و شوهر و بچش

خائن لجن

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

خاک عالم تو سرش کنم الهی 😖😖😖🤧😢😢😭😓😓بدبخت شوهرش واقعا راسته آدم لاشی ی آدم پاک گیرش میفته🤧🤧شوهر منم لاشی و هرزس حرومزاده های عوضی 

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻