2777
2789

اگه حق با من باشه چی؟؟؟؟

یعنی حتی دیگه برای دل شکستمون حق نفرین هم نداریم؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اره نفرین دو سر داره یکیش خودتو میگیره یکیش طرفودیدم بارها

چقدر بددد..

ولی طرف مقابلم روش اثر می ذاره پس؟؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله راسته باید همه چی رو به خدا بسپری

اخه خدا هم هر روز گردنشونو کلفت تر می کنه متاسفانه

اره نفرین دو سر داره یکیش خودتو میگیره یکیش طرفودیدم بارها

درسته ولی من نفرین نمیکنم نگا ب خدا میکنم میگم هرکاری با من و زندگیم کرد با خودش و زندگیش بکن حالا دعا یا نفرین 

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

نه، نفرین اگه حق باشه فقط طرف رو میگیره

چوب خدا صدا نداره😍 آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

درسته ولی من نفرین نمیکنم نگا ب خدا میکنم میگم هرکاری با من و زندگیم کرد با خودش و زندگیش بکن حالا د ...

منم اکثرا اینو میگم..

می گم همون ادمی که برای زندگی من بودی امیدوارم سر راهت عین خودت سبز بشه

نه، نفرین اگه حق باشه فقط طرف رو میگیره

چ نظرات متفاوتی😂

هرکی یه چی میگه

چ نظرات متفاوتی😂هرکی یه چی میگه

نفرین تو قرآن و زیارت عاشورا هست، ولی تو روایات گفته شده سر هر چیزی نفرین نکنین. 

چوب خدا صدا نداره😍 آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

منم اکثرا اینو میگم..می گم همون ادمی که برای زندگی من بودی امیدوارم سر راهت عین خودت سبز بشه

من بارهااا ب چشمم دیدم هرکی دلمو شکسته خدا خرشو گرفته من ۱۸ سالمه و مامانم روستاییه ولی بابام شهری بوده و بعد فوت بابام مامانم میاد داهات خونه میسازه ولی شهر هم هستیم همچنان 

بعد تو روستا عادت دارن دخترارو بدن شوهر زود  من دوس ندارم مم دوست دارم با میل خودم ازدواج کنم درسمو بخونم ب موقعیت شغلی ک دلم میخاد برسم بعد سر وقتش چون واقعا سنم خیلی کمه برای خونه داری و همسر داری  بعد خواهر زنداییم دخترشو ۱۳ سالگی داد شوهر من دوست پسر داشتم و همه میدونستن  بعد خواهر زندایم گفت ادم نباید خراب باشه با این پسر با اون پسر من دخترمو دادم شوهر مثل تو ویلان نشه اخ ینی من دلم انقد شکست انقد شکستتتتتت روب خدا گفتم خودت جوابشو بده بخدا یک ماه نکشید گفتن میخان طلاق دختره رو بدن چوم با یه پسر دیگ تو ی خونه گرفتنش  مامانشو دیدم گفتم خراب منم یا دختر تو  همینو گفتم و کشیدم کنار  گفتم خدایا دمت گرم ولی بازم اشک میریزم

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم