2777
2789

دمای بدن...

طبع غذات

رنگ پوست

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

دمای بدن...طبع غذاترنگ پوست

من رنگ پوستم به شدت تیره شده بنظرت بخاطر چیه کبد چرب هم دارم گرید 1 میتونه بخاطر این باشه یا نه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رنگ پوستم به شدت تیره شده بنظرت بخاطر چیه کبد چرب هم دارم گرید 1 میتونه بخاطر این باشه یا نه

ممکنه عزیزم...

ولی اگه از بچگی این طوری بوده باشی یعنبی تو ژنتیکه این رنگ پوست..

ازی بچگی اینطوری بودی؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

گرید ۳ خیلی خطرناکه گرید۴ کلا مرخصه.

اره میدونم اینو

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
ممکنه عزیزم...ولی اگه از بچگی این طوری بوده باشی یعنبی تو ژنتیکه این رنگ پوست..ازی بچگی اینطوری بودی ...

من پوستم گندمیه جدیدا تیره و رنگ پریده شده طوری که بدون ارایش اصلا بیرون نمیرم 

من پوستم گندمیه جدیدا تیره و رنگ پریده شده طوری که بدون ارایش اصلا بیرون نمیرم

عزیزم کم خونی نداری؟؟؟

احساس سرما می کنی جدیدا؟؟

عزیزم کم خونی نداری؟؟؟احساس سرما می کنی جدیدا؟؟

نه کم خون نیستم نرماله