2777
2789
عنوان

عاشق مرد متاهل شدم دارم میمیرم خودمم تازه ازدواج کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5252 بازدید | 214 پست

خودت و خانوادت رو رسوای یک هوس نکن که فردا نتونی تو فامیل و آشنا سربلند کنی اگه بفهمی شوهرت بهت خیانت میکنه چه حالی میشی 

بعضی ها آنقدر به دیگران وفا دارند که به خودشان خیانت میکنند
واقعا نمیدونم چی بگم میدونم که باید فراموش کنم ه چی توی ذهنمهاز شماام مچکرم که بدون توهین راهنماییم ...

خواهش میکنم توهین نداره الان شیطون با وسیله اون اقا دام پهن کرده گرفتار نشو 

من شوهرم دست بزن داشت خیانتم میکرد 

یکی از اشناهای خودش ک دید منو میزنه سعی کرد بهم نزدیک شه مقصرم شوهرم بود که مشکل زندگی نشون داد..

شد تو ذهنم بگذره انتقام بگیرم ازش اما از خدا کمک خواستم کلا تا جایی ک شد دور شدم خیلی وقته میگذره الانم میبینمش اینقدر سرسنگینم باهاش اصلا نگاهمم نمیکنه

بعد همین که من تونستم خوددار باشم خدا خیلی کمکم کرد که به خداشناسی خودشناسی بیشتر برسم..

نزار شیطون گولت بزنه دو رکعت نماز بخون الان تو نیمه شب بگو خدایا قلبم حریم توئه بغیر از خودت کسی جایی نداره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه چجوری بدون عشق زندگی کنم منشکاکهبددهنهدست بزن دارهمیگید اینارو قبل ازدواج ندیدی؟ نه ندیدم خودشو ...

خب از همین اقا پول دار برای طلاقت کمک بخواه بگو شرایط اینه .

این آدمم اونی ک نشون میداد نیست بهم کمک کن ولی کسی نفهمه

خودت و خانوادت رو رسوای یک هوس نکن که فردا نتونی تو فامیل و آشنا سربلند کنی اگه بفهمی شوهرت بهت خیان ...

حال خوبی نیست واقعا میدونم

منم خیانت نکردم فقط توی ذهن خودم زندانیش کردم

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

خواهش میکنم توهین نداره الان شیطون با وسیله اون اقا دام پهن کرده گرفتار نشو من شوهرم دست بزن داشت خی ...

چشم😮‍💨

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

خب از همین اقا پول دار برای طلاقت کمک بخواه بگو شرایط اینه .این آدمم اونی ک نشون میداد نیست بهم کمک ...

مگه الکیه 

به خاطر خانوادم نمیتونم

به خاطر بابام قبول کردم این ازدواج مسخره رو که حرف بزرگشونو زمین نزنن الان بگم طلاق تیکه بزرگم گوشمه

حال خوبی نیست واقعا میدونممنم خیانت نکردم فقط توی ذهن خودم زندانیش کردم

دقیقا همه ذهن کار دستشون داده.اگه ذهنتو دست خودت نگیری کار تمومه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
اخه چجوری بدون عشق زندگی کنم منشکاکهبددهنهدست بزن دارهمیگید اینارو قبل ازدواج ندیدی؟ نه ندیدم خودشو ...

والا اونطور که فهمیدم اون آقا هم دست بزن داره و ...

خودت میگی تو رابطه با خانمش زد و خورد داشته 

ضمن اینکه شما فقط از زبون آقا زندگیم شنیدی و هر وقت با اون خانم حرف زدی میتونی بفهمی چه خبر بوده تو زندگیشون

اون آقا هم نسبت به زنش همینه و تازه خائن هم هست!

از طرفی مدل صحبت کردن شما با کسی که فامیل دوره و ۱۵ سال از شما بزرگتره درست نیست. یعنی چی داشتی ترشیده میشدی؟ اون آقا با پدرتون صمیمیه نه شما

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بابا دیگه خیانت قضاوت نمیخواد دیگه

قضاوت از اینکه الان میان منو ب فحش میبندند میگن بیچاره زن اون...زن اون داره طلاق میگیره ذره ای دوسش نداره

منم باهاش رابطه ای ندارم

فقط دلامون با همه اونم من فقط دارم دنبال راهی میگردم که از فکرش دربیام

ان شالله خدا بهت آرامش بده

مچکرم