2777
2789

یک هفته پیش دعوامون شد و برای اولین بار زد تو گوشم گلومو گرفت فشار داد 

هنوز قهریم نمیتونم با این موضوع کنار بیام فکر کنم تا روز مرد هم قهر بمونیم

اگر شما جای من بودین بهش تبریک می‌گفتین و هدیه میدادین یا نه

خودم که اصلا دلم باهاش صاف نمیشه و اینکه اصلا از کارش پشیمون نیست عذر خواهی که نکرده هیچ کلی هم تو این چند روز فحش داده و حسابی دلم ازش شکسته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تحت هر شرایطی اگه نمیخوای جدا شی هرچی قهر و دعواتونو طولانی تر نکنین بهتره

نکه بپری بغلش ولی بهش نخ بده که اشتی کنه و پا پیش بذاره اگه نذاشت یه وقت که اعصابش اورم بود و تنها بودین بگو دلخورم ازت خیلی 

سر بحث باز میشه 

با ارامش حرفتو بزن 

کادو روز مردم بگیری چه بهتر ولی کادوهم گرفتی یهو دوباره کلی مهربون نشو ، تو رفتارات نشون بده دلخوری ، مثلا سرد شو یکم

🤌🫀
تحت هر شرایطی اگه نمیخوای جدا شی هرچی قهر و دعواتونو طولانی تر نکنین بهترهنکه بپری بغلش ولی بهش نخ ب ...

ببین من کلا اصلا هرچی بهم بگه مثل بدبختا کشش نمیدم و سریع فراموش میکنم ولی این کتکی که ازش خوردم انگار روحم رو زخمی کرده نفرت دارم ازش اصلا دلم به کادو و کیک و اینا نمیاد 

ولی می‌دونم تا صدسال رو دلش میمونه چون اولین سال ازدواجمونه و این چیزا خیلی براش مهمه

نمیدونم واقعاچرا دعوا کردین خوبچرا چند روز دعوا آخه اگر همسرت همیشه خوب بوده و مهربون این بار کادو ب ...

والا ما خیلی بحث داریم ولی من کش نمیدم بحثو این دفعه خیلی برام سنگین بود بابام تاحالا نزده بود تو گوش من که این بی لیاقت زد 

والا ما خیلی بحث داریم ولی من کش نمیدم بحثو این دفعه خیلی برام سنگین بود بابام تاحالا نزده بود تو گو ...

هیچ وقت پدر با شوهر مقایسه نکن

شوهر من به خاک پای پدرم نمی‌رسه

همسرم این می‌دونه ک پدرم من ببر دیگه فقط طلاق حتی با هزار بچه

به نظرم اگر زندگی تو میخوای ادامه بدی فقط کادو کوچک بخر

آشتی کنین

بعد هم مشاوره برو

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
ببین من کلا اصلا هرچی بهم بگه مثل بدبختا کشش نمیدم و سریع فراموش میکنم ولی این کتکی که ازش خوردم انگ ...

مدونم چی‌میگی عزیزم

همون براش هدیه بگیر ولی قبلش دلخوریتو ابراز کن

قهر طولانی اصلا خوب نیست

🤌🫀