2777
2789

آقا من خودم مخالف کودک همسری این داستانام ولی خوب تو‌داهات ما فرهنگش هست متاسفانه دیگه. یکی از اقوام فوت کرده من نتونستم برم داهاتمون چون امتحان داشتم. الان مامانم برداشته عکس بچه های فامیل که قبلا همبازی هم بودیمو برام فرستاده. حالا خودشون هفده هجده ساله ان بچه دارنا🥴 ذهنم درگیر شده یه احساس عجیبی داره. مطمئنن الان اونا کلی منو مسخره کردن تو دلشون که نشستم دارم واسه ادبیات درس میخونم 😂😂 آخرشم که امتحانا لغو شد🤣

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

ولی تو کاریو که حس میکنی درسته انجام بده💚

واقعا بچه دار شدن تو سن کم حسرت نداره 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی تو کاریو که حس میکنی درسته انجام بده💚واقعا بچه دار شدن تو سن کم حسرت نداره

نه من که اصلا بخوامم بابا مامانمم اجازه نمیدن نیتم دانشگاه رفتن و کار کردنه ولی هرکس جای من بود شاید حس‌عجیبی میگرفت که همبازی بچگیاش الان خودش بچه داره

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

توروخدا از زندگی لذت ببر

آیندت رو بساز 

کار کن پول در بیار درس بخون

به موقعش یه همسر خوب میاد برات

زود ازدواج نکن لطفا 

کاش الان همسن تو بودم آخ😪 تو ۲۳ سالگی حس میکنم همه چیمو باختم

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

توروخدا از زندگی لذت ببرآیندت رو بساز کار کن پول در بیار درس بخونبه موقعش یه همسر خوب میاد براتزود ا ...

زود ازدواج کردین؟ انشالله بهترین ها سر راهتون قرار بگیره هنوزم وقت دارید برای زندگی عالی 

هرکی یه مسیر میره نه شما اشتباه کردین نه اونا

حداقل تو مسیری که انتخاب کردی بمون و موفق شو

پس فردا شما مثلا پزشک شین همونا دنبال ی وقت گرفتن از شمان...پس چیزق رو از دست ندادی

وقت برای شوهر کردن هست اما همیشه این انرژی رو برای درس نداری

یادت باشه وقتی مستقل باشی وقتی شاغل باشی ی طور دیگه برات ارزش قائل میشن حتی همسرت

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه
نه من که اصلا بخوامم بابا مامانمم اجازه نمیدن نیتم دانشگاه رفتن و کار کردنه ولی هرکس جای من بود شاید ...

اره میفهمم چی میگی 

من بودم خدارو شکر میکردم که جای اونا نیستم چون خودمم بزور جمع میکنم چه برسه به بچه😂

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

هرکی شوهر نمیکنه مخالف کودک همسریه😝البته خودمم 25سالگی ازدواج کردم 😁اگه شوهر نکردی حتما درستو بخون ...

نه خوب مسئله اینه بین داهات تا شهر هزاران هزار فرسنگ اختلاف فرهنگی هست. ما تو شهر هستیم هیچ‌کس از دختر هفده ساله خواستگاری نمیکنه. همه همکلاسی هام که همسن منن مجردن. اما تو‌داهاتمون بالای هجده ترشیده محسوب میشه و این خیلی غم انگیزه 

بشین درست رو بخون 

تو ازدواج هیچی نیس 😂

من 21 سالمه تازه ازدواج کردم 

از دوستای دوران دبستان تا دبیرستان  بخام بگم بعضی هاشون کلاس هفتم هشتم ازدواج کردن 

بعضی ها بچه شون 3،4 ساله س 

بعضی ها با بچه طلاق گرفتن 

بعد من به  دوستای مجردم میگم بخدا نشستین تو خونه نه مسئولیتی نه اعصاب خوردی، غذا اماده میزارن جلوتون خیلی بهتر از ازدواجه میگن نههههه تو خودت شوهر کردی به ما ک رسید میگی بدرد نمیخوره😑😂

واقعا بعضی وقتا ادم کم میاره مخصوصا اگ با وجود متاهل بودن درس هم بخونه🥴

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

عزیزم ضمناا داهات واژه مناسبی نیست میتونی روستا یا شهرستان بگی!

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه