2777
2789
عنوان

عاشق مرد متاهل شدم دارم میمیرم خودمم تازه ازدواج کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5127 بازدید | 214 پست
بخدا هیچ ارتباطی نیست فقط درحد یه حرف بود

خیانت فقط به این نیست که بری باهاش تو رختخواب همون چت کردن سطحی همون که فکرت پیش اونه این خودش خیانته نمیخوام قضاوتت کنم ولی هرطور که شده بکش بیرون هم تو متاهلی هم اون آقا مردی که به زنش خیانت میکنه پس به شما هم مثل آب خوردن خیانت میکنه این وسط اونی که ضرر میکنه تویی

متاهل

حال خوبی نیست واقعا میدونممنم خیانت نکردم فقط توی ذهن خودم زندانیش کردم

اون اقام پر ایراده چ بسا بیشتر از همسرت

همینکه اومده با زن متاهل دام پهن کمه ایراده خیانت کاره 

مطمئنم باش حرفه ایه کارش ک تونسته الانم مخ بزنه..

خودت اسیرش نکن عزیز اینم ی ادمه

عشق اصلی من بهش رسیدم عشق ک بالاتر عشق به فرزندم هست خداست عاشقش بشی قلبت پر میشه 

من همیشه کمبود ی مرد داستم پدرم یکسالگیم مرد 

شوهرمم خیلی خیلی بی محبت عصبی ووو خیانتم کرد

الان ک عشق خدا اومد ب قلبم‌پر از نشازم با ابنکه میدونم شوهرم چ میکنه ذره ای برام‌ پر رنگ نیست به روشم نمیارم شاید خدا دستش گرفت 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه الکیه به خاطر خانوادم نمیتونمبه خاطر بابام قبول کردم این ازدواج مسخره رو که حرف بزرگشونو زمین نز ...

به باباتنگو فعلا بزار اون آقاهه طلاق بگیره ک کسی آویزونش نباشه ‌ بعد بگو بهت کمک کنه توام خیالت راحته ک خب میرسی بهش باهاش حرف ززن ببین قبول میکنه ک هردو طلاق بگیرین و بعد ازدواج کنین؟

مگه الکیه به خاطر خانوادم نمیتونمبه خاطر بابام قبول کردم این ازدواج مسخره رو که حرف بزرگشونو زمین نز ...

بهت قول میدم همین آقا بعد که ازت خوب استفاده کرد برمیگرده به زنش ..آنقدر دیدم نمونه هاشو که نگو

قضاوت از اینکه الان میان منو ب فحش میبندند میگن بیچاره زن اون...زن اون داره طلاق میگیره ذره ای دوسش ...

هرجور که شده از فکرش دربیا اگه واقعا زنش خوب نیس چرا طلاق نمیگیره؟  چرا میره خیانت میکنه؟

متاهل

فقط و فقط هوسه.....چه چیزها که ندیدیم ونشنیدیم از این داستان ها ، تهش فقط فلاکت و بدبختیه.اگه این اقا رو از ذهنت بندازی دور ، کم کم عاشق همسرت هم میشی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

تصور کن اگه پول نداشت بازم بهش فکر میکردی

خودت هم گول نزن با خودت روراست باش

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خیانت فقط به این نیست که بری باهاش تو رختخواب همون چت کردن سطحی همون که فکرت پیش اونه این خودش خیانت ...

میدونم میدونم

دارم هرکاری میکنم از فکرش بیام بیرون میدونم چه گناهیه 

آینده ای از توش درنمیاد

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

به باباتنگو فعلا بزار اون آقاهه طلاق بگیره ک کسی آویزونش نباشه ‌ بعد بگو بهت کمک کنه توام خیالت راحت ...

وا این دیگه چ نقشه ای 

آینده توهمی بیش نیست زندگی الانش کنه 

هیچ روامشناسی اینو تایید نمیکنه

هیچ ادمیم همینطوره

به باباتنگو فعلا بزار اون آقاهه طلاق بگیره ک کسی آویزونش نباشه ‌ بعد بگو بهت کمک کنه توام خیالت راحت ...

مگه رمانه اخه نمیشه که 

خانواده مگه زرشکن این وسط

ما آینده ای نداریم هیچ جوره من فقط میخوام از فکرش دربیام

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

مگه رمانه اخه نمیشه که خانواده مگه زرشکن این وسطما آینده ای نداریم هیچ جوره من فقط میخوام از فکرش در ...

فقط با توسل میتونی توسل کن ب ی امام معصوم راه نشونت بده 

توکل کن بخدا ببین چقدر حالت اوکی میشه

یه بار ازم درخواست مشورت و وساطت برای یه زندگی شد.خانم فقط با مرد غریبه همراه بچش یک قرار توی فضای عمومی رو رفته بود.دیگه طلا هم شد همسرش قبولش نکرد.گفت تا سر کوچه میرم نگرانم کی تو خونمه.نتیجه هم اوارگی بچه ها ، بی آبرویی و کلی سختی مالی برای خانم

یا مورد دیگه ای که طرف پیر شده و کارتن خواب شده و تو شهر همه داستانش رو میدونن.اخبار حوادث رو هم سری بزن تا ببینی بیشتر جنایتها سر همین مسائله

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
بهت قول میدم همین آقا بعد که ازت خوب استفاده کرد برمیگرده به زنش ..آنقدر دیدم نمونه هاشو که نگو

من منظورم اسی نیس اصلا اسی به کنار بعضی از زنها فک میکنن وارد زندگی مرد متاهل میشن خیلی کار زرنگ و شاخی کردن و اون مرد زنشو بخاطره اونا طلاق میده این کلا اشتباهه مردی که به زنش خیانت کنه پس دوست دخترشم عین آشغال پرت میکنه بیرون فقط میخواد یه لحظه نیازشو برطرف کنه اون دختر حکم دستمال کاغذی استفاده شده یا یه تیکه آشغال رو داره در آخر همون مرد باز برمیگرده به زنش 

متاهل