2777
2789
عنوان

خسته شدم بگید با شوهرم چیکار کنم

409 بازدید | 30 پست

عقدیم .. پری شب بهش گفتم پول داری بهم بدی می خوام کابل بگیرم شارژم خراب شده گفت من چند سال شارژم خراب نشده تو چیکار می کنی با این کابل ها( پنج ماه قبل یه گوشی دست دوم گرف شارژرش هم دست دوم بود و از دوتا پارگی کوچیک داشت .....) خلاص گفتم خراب شده دیگه گف که تو خونتون شارژر دیگه ای نیس استفاده کنی گفتم مال داداشم هست ولی نمیشه چند هفته هست ندارم از اون استفاده می کنم گفت از همون استفاده کن گفتم باش گفت مشکلت حل شد گفتم نه ولی از همون استفاده می کنم گفت نه  .... گفتم ولش کن فردا میری سرکار جواب نداد تا دیشب ک زنگ زدم پیام دادم ج نداد امروز پیام دادم سلام فلانی خوبی ج داد سلام ممنون خودت چطوری گفتم ممنون خوبم دیگه پیام نداده منم پیام ندادم و گفتم دیگه هم پیام نمیدم مگه کی هست که اینقدر پرو هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خواهشی صحبت میکنی ؟

با هم ک تعارف ندارین 

همسرته 

حتی اگه میلیاردی هم ازش میخواستی اون غریبه ک نیست 

بهشون پیام بده 

از سرراهت ممنون میشم ی کابل شارژ فلان برام بگیری 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بخدا خسته شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم دیگه کم آوردم کلا دل سرد شدم

جدانشی سی چهل سال گرفتار و پریشونی

خساست و بددلی دوتا چیزه که  درمان نداره چون ریشه عمیق در ژنتیک و دوران کودکی فردداره 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟