2777
2789
عزیزم خودت ترکی؟یا مثلا سمت شمال اینا؟آره بنظرم شهر خودتون یه عروسی بگیری خوبه اینطوری همه ام میان ع ...

نه فارسم بزرگ شده تهرانم 

سمت خودمون عروسی رو میگیریم ولی با تاخیر سمت همسرم اینا رو عید 

سمت خودم مرداد

نه فارسم بزرگ شده تهرانم سمت خودمون عروسی رو میگیریم ولی با تاخیر سمت همسرم اینا رو عید سمت خودم مرد ...

آهان از تهران تا خرم آباد مسافت طولانیه کار خوبی میکنی این همه راه نمیکشونی بیان تا اونجا

انشالله عزیزم

الهی که خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عزیز دلم😍برات بهترینا رو آرزو میکنم دختر دوست داشتنی😍💋💋💋🫂🫂🫂🫂

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان از تهران تا خرم آباد مسافت طولانیه کار خوبی میکنی این همه راه نمیکشونی بیان تا اونجاانشالله عزی ...

اره دیگه چه کاریه بنده خداهارو بندازم به جون جاده 

مرسی گلم 💚

آهان از تهران تا خرم آباد مسافت طولانیه کار خوبی میکنی این همه راه نمیکشونی بیان تا اونجاانشالله عزی ...

عقدم چون زهرمارم شده از الان استرس دارم یه جوری شدم بهش فک میکنم تنگی نفس میگیرم

نمیدونم والا همسرم بنده خدا حرفی نداشت ولی الباقی گفتن که زشته البته محیط کودکم دارن ولی خب عقدم کوف ...

خوشبخت باشی بزار با خوبی شروع بشه همچی تو شادیتون بچه ها شریک بشن اتفاقا اگر برگردم عقب بخوام عروسی بگیرم بازم عاشق اینم بچه ها روح های پاکشون حضور داشته باشن بزرگترا که مشخص نیست چی میکذره تو ذهنشون

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
خوشبخت باشی بزار با خوبی شروع بشه همچی تو شادیتون بچه ها شریک بشن اتفاقا اگر برگردم عقب بخوام عروسی ...

اره درست میگید چشم 

مرسی بابت راهنمایی هات عزیز دلم💚

اره دیگه چه کاریه بنده خداهارو بندازم به جون جاده مرسی گلم 💚

درسته عزیزم👍🏻

قربونت برم 😘

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

عقدم چون زهرمارم شده از الان استرس دارم یه جوری شدم بهش فک میکنم تنگی نفس میگیرم

خدانکنه چرا عزیزم از چه لحاظ؟

ببین من یه انسان لوس و ننرم خونواده همسرمم در جریانن و واقعا مشکلی با لوس بودن من ندارن 

من روز عقد این همه تدارکات و دیجی و کادو گل و اصن یه جوری تدارکات دیدیم من نامزدم بنده خدا ۷۰۰ و خورده ای هزینه کرد پدر شوهرمم 

تهش زدن بادکنکا ارایی هارو دونه دونه جدا کردن دادن دست بچه هاشون 

گلای ماشین عروس و جدا کردن 

پایه فیلمبرداری و شکستن 

سیستم دیجی و دستکاری کردن بچه ها 

منم گذاشتم مراسم تموم شد تا خود صبح گریه کردم یعنی پدرشوهرم منو میدید همش خودشو و فامیلاشو نفرین میکرد مادرشوهرمم با من تا صبح گریه کرد 

تهشم نشستن اشناهای همسرم اینا حالا که دیدن این همه هزینه کردن و تجملات و اینا گفتن چرااا عرچس تهرانی اوردن حتما با هم دوست بودن😑😲

موندم خدا به خیر کنه عروسی رو

اخرشم به گوشمون خورد گفتن عروس بچه سال اوردن وگرنه این بادکنکا چی بود 

این لباس لختیو 

این هزینه های الکی خب من تک دخترم همسرم تک پسر یعنی نباید یه عقد درست حسابی بگیریم همکارامون اومده بودن اصن ما واسه اونا تدارکات و دیده بودیم یعنی دلم عجیب پره از عقد

ببین من یه انسان لوس و ننرم خونواده همسرمم در جریانن و واقعا مشکلی با لوس بودن من ندارن من روز عقد ا ...

واااااااای یا خداااااا چه وحشین اینا🙄🙄🙄🙄خوبه باز خانواده شوهرت طرفتن 

ببیننننن واسه عروسیت به فیلمبردارا بگو بلند داد بزنن توله سگاشونو جمع کنن از وسط عروسی مردم 😡در دهن مردمم که نمیشه بست بزار حرف مفت بزنن بیخیال دیگه نتونستن از هیچیت ایراد بگیرن از تهرانی بودنت ایراد گرفتن😏

واقعا من به جای تو اعصابم خورد شد🫤

تو عروسی عموی منم هی فیلمبردار میگفت شاباش ندید به عروس دوماد بچه هاتون و نزارید بیان وسط فیلم هیچ کس گوش نمی‌کرد

پدر بزرگم ینی بابای دوماد اومد وسط مجلس بلند داد زد گفت همه بچه هاتونو از وسط جمع کنید ب عروس دومادم شاباش ندید دیگه هیچ کس جرعت نکرد از جاش تکون بخوره . بنظرم شما ام همینکار و بکنید

حالا دیجی ام که دارید ب اون بگو پشت میکروفون اعلام کنه

اخرشم به گوشمون خورد گفتن عروس بچه سال اوردن وگرنه این بادکنکا چی بود این لباس لختیو این هزینه های ا ...

چه فامیلای سمی ای داره شوهرت🙄🙄چقد حرف مفت میزنن

واااااااای یا خداااااا چه وحشین اینا🙄🙄🙄🙄خوبه باز خانواده شوهرت طرفتن ببیننننن واسه عروسیت به فیل ...

خداشاهده گفت ولی خب کو گوش،شنوا 

گفته بودن لباسش لختی بوده پسرا دیدن شوهرم و پدرشوهرمم اونایی که حرف زده بودن و رفتن حضوری دیدن گفتن عروس ما یا حضور خودمون اینجور پوششی داشته شماها خودتون و جمع کنید 

تهشم بچه هاشون کیکم و انگشتی کردن کیک به درک 

جلو همکارامون ابرو نذاشتن گوشیاشونو در میاوردن به عکس و فیلم گرفتن 

ولی این روش خوبیه پدر شوهرم کارو جمع میکنه یه کم خودمو لوس کنم نمیزاره مث عقد باز تا صبح گریه کنم 😂

میسپارم به خودش 😉