2777
2789
والا تالاراش مرتب و تر تمیزه بستگی به تعداد و بودجه داره وگرنه کار راه اندازن

من اسم اونکه اومدم یادم نیست خیلی شیک بود بزرگ و تمیز 

فضای بازی برای کودک هم داشت

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لرا غریب پرستن با عروس غریبه خوبنمنتها یه رسم رسومی دارند از اول بدون اذیت نشو از اول چارچوب دار رفت ...

تک عروسم خداروشکر رفتارشونم تا الان چشمشون نکنم خوب بوده 

منتها از این به بعدش بستگی به رفتار خودم داره 

مرسی از توضیحاتت خواهر💙

مرسی قلب من💜شب طلایی نماش قدیمیه یه کم

قربونت برم🫀

آره ولی عشقم باید به تعداد مهموناتونم توجه کنی😂ماشالله ما لرا هرکی رو تو خیابون سلام میدیم واسه عروسی دعوتش میکنیم اینه که جمعیت بالاعه باید جا بشن تو تالار😂😂❤️

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من اسم اونکه اومدم یادم نیست خیلی شیک بود بزرگ و تمیز فضای بازی برای کودک هم داشت

همون افلاکه 

همش استرس اینو دارم بچه مچه هاشون بپرن وسط فیلمم استرس عروسی یه طرف فیلم و عکسام یه طرف

قربونت برم🫀آره ولی عشقم باید به تعداد مهموناتونم توجه کنی😂ماشالله ما لرا هرکی رو تو خیابون سلام می ...

دقیقا ما خودمون فوقش بخوان بیان البته زحمتم میوفتن چون شهر خودمم مراسم داریم ۷۰/۸۰نفرن 

ولی اون شب لیست طرف همسرم و میدیدم خدا بده برکت ۱۰۰۰به بالا ان

همون افلاکه همش استرس اینو دارم بچه مچه هاشون بپرن وسط فیلمم استرس عروسی یه طرف فیلم و عکسام یه طرف

ن بابا نترس 

من ۲تا عروسی رفتم فیلمبردار کنترل کرد از الان ایترس آینده ای ک نیومده رو نکش

ن بابا نترس من ۲تا عروسی رفتم فیلمبردار کنترل کرد از الان ایترس آینده ای ک نیومده رو نکش

من گفتم به خونواده همسرم تو نامه عروسی درج کنن که تا جایی که امکان داره بچه نیارن 

چون تو کارت دعوت طرفای خودمم مینویسم ولی خونواده همسرم میگن زشته 

دقیقا ما خودمون فوقش بخوان بیان البته زحمتم میوفتن چون شهر خودمم مراسم داریم ۷۰/۸۰نفرن ولی اون شب لی ...

آخی چه تعدادتون کمه 😂خوش ب حالتون

من برا عروسی عموم ۱۹۹۶ نفر جمعیت داشتیم 😂😂چون عروسیش تابستون بود هوا گرم بود بعد صندلی چیده بودیم تو حیاط تالار نصف مهمونا رو اونجا جا دادیم😁😁یادش بخیر چه زود گذشت🙂

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

آخی چه تعدادتون کمه 😂خوش ب حالتونمن برا عروسی عموم ۱۹۹۶ نفر جمعیت داشتیم 😂😂چون عروسیش تابستون بود ...

شهر خودم ۶۰۰تا ۸۰۰نفری هستن 

ولی این همه راه زحمتشون نمیندازیم بنده خداهارو خطرات راه رو باید فک کنیم

من گفتم به خونواده همسرم تو نامه عروسی درج کنن که تا جایی که امکان داره بچه نیارن چون تو کارت دعوت ط ...

بله زشته گلم بچه هاشون چیکار کنن

بزار خاطره خوش بمونه برا بچه ها

بعدم‌نمیان فیلمبردارتون کنترل میکنه

شهر خودم ۶۰۰تا ۸۰۰نفری هستن ولی این همه راه زحمتشون نمیندازیم بنده خداهارو خطرات راه رو باید فک کنیم

عزیزم خودت ترکی؟یا مثلا سمت شمال اینا؟

آره بنظرم شهر خودتون یه عروسی بگیری خوبه اینطوری همه ام میان عروسیت

بله زشته گلم بچه هاشون چیکار کننبزار خاطره خوش بمونه برا بچه هابعدم‌نمیان فیلمبردارتون کنترل میکنه

نمیدونم والا 

همسرم بنده خدا حرفی نداشت 

ولی الباقی گفتن که زشته 

البته محیط کودکم دارن ولی خب عقدم کوفتم شد بچه ها شیطونن ماشالله