2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداشاهده گفت ولی خب کو گوش،شنوا گفته بودن لباسش لختی بوده پسرا دیدن شوهرم و پدرشوهرمم اونایی که حرف ...

واااااااا یا خداااااا لباس عروسه دیگه به شما چه ربطی داره چقد مزخرفن اینا آخه🙄اینا رو ول کنن برا من جلو بندی صورتشون و بیارم پایین دفعه دیگه حرف مفت نزنن

ینی چی کیک به درک!!!!واااااااای نگووووو دیگه بخدا اعصابم خورد شددددد

آره آره . خودت چیزی نگو چون بعدا واست حرف در میارن که عروسشون دور از جونت دریده ست و فلان . بزار پدرشوهرت از پس فامیلاش بر بیاد

یکم خودت و لوس کن بغض کن بگو ماجرا ها رو براش هرچند خودش دیده ولی باز بگو

پدر شوهرا ام که عروس دوستتتت😍دیگه حله

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

فامیل نبودن خواهر در و همسایه

در و همسایه؟؟؟؟؟!!!!!

در و همسایه به چه حقی درباره عروسی اظهار نظر میکنن؟؟؟🙄🙄🙄🙄🙄🙄

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

واااااااا یا خداااااا لباس عروسه دیگه به شما چه ربطی داره چقد مزخرفن اینا آخه🙄اینا رو ول کنن برا من ...

الان دارم به نامزدم میگم میگه هم نقشه جدید سیمو داری😂😂

در و همسایه؟؟؟؟؟!!!!!در و همسایه به چه حقی درباره عروسی اظهار نظر میکنن؟؟؟🙄🙄🙄🙄🙄🙄

شوهرم میگه دهن مفتی دارن در راه خدا( این لری بود اینجور واسم ترجمه کردن)😂 

انتظار داشتن شوهر من از دخترای همسایه و فامیل بگیره از این میسوزن که وصلتش با غریبه ها بوده

واااااا مگه عشق و علاقه همسایه و دوست و آشنا میشناسه؟

بعدم لرا اکثرن از جاهای دیگه دختر میگیرن ما عروس از اقوام مختلف زیاد داریم.  حتی تو اینستا ام ببینی طرف رفته زن خارجی گرفته

توی هر قومیتی ممکنه پیش بیاد که طرف از جای دیگه زن گرفته . میگم اینا دیگه هیچ بهونه ای پیدا نکردن که بتونن ازت ایراد بگیرن حالا این و کردن بهونه🙄

الان دارم به نامزدم میگم میگه هم نقشه جدید سیمو داری😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااااای

بگو ها عقدنه زهر مارم کردن دیه اجازه نمم عروسیمم سیم تلخ کنن

شوهرم میگه دهن مفتی دارن در راه خدا( این لری بود اینجور واسم ترجمه کردن)😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااای چی بهت گفتن مگهههه؟؟

زبون لری رو حتما یاد بگیر خیلی ب دردت میخوره😁

واااااا مگه عشق و علاقه همسایه و دوست و آشنا میشناسه؟بعدم لرا اکثرن از جاهای دیگه دختر میگیرن ما عرو ...

دقیقا دیگه چیکارشون کنم دادمشون به امون خدا من بین شون غریبم 

مگه ول کنمن 

الان نشستن پیش دختر خاله های همسرم گفتن این عروس نامزده چرا همش اینجاس 

خب عروس راه دورم مگه میشه صبح بیام شب برگردم

دقیقا دیگه چیکارشون کنم دادمشون به امون خدا من بین شون غریبم مگه ول کنمن الان نشستن پیش دختر خاله ها ...

بگردم الهی🥺خودت و ناراحت نکنیاااااا خوشگلم همش زر مفته دور از جون شما که میشنوی خدا لعنت کنه آدمای سمی رو . اینا فقط میخوان زندگیت و خراب کنن خدایی نکرده . تو ام اهمیت نده بهشون زندگیت و کن

به اونا چه ربطی داره آخه؟؟!!!دوس داره بره خونه شوهرش ب شماها چه ؟ وایییی خدایاااا سر صبحی اعصابم خراب شدددد

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااای چی بهت گفتن مگهههه؟؟زبون لری رو حتما یاد بگیر خیلی ب دردت میخوره😁

بهم یاد بده خواهر مچ اینارو بگیرم 

شوهرم هه یع دردت و جونمی یادم داده 

بهم یاد بده خواهر مچ اینارو بگیرم شوهرم هه یع دردت و جونمی یادم داده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چشم و ری تیام

ای خودااااا🤩🤩چه قشنگگگگگگگ

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااااایبگو ها عقدنه زهر مارم کردن دیه اجازه نمم عروسیمم سیم تلخ کنن

دادم خودش خوند میگه مر زنه نوعم بیلم قطره اشک د چشش بیا 😂😉