من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آره ولی عشقم باید به تعداد مهموناتونم توجه کنی😂ماشالله ما لرا هرکی رو تو خیابون سلام میدیم واسه عروسی دعوتش میکنیم اینه که جمعیت بالاعه باید جا بشن تو تالار😂😂❤️
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
دقیقا ما خودمون فوقش بخوان بیان البته زحمتم میوفتن چون شهر خودمم مراسم داریم ۷۰/۸۰نفرن ولی اون شب لی ...
آخی چه تعدادتون کمه 😂خوش ب حالتون
من برا عروسی عموم ۱۹۹۶ نفر جمعیت داشتیم 😂😂چون عروسیش تابستون بود هوا گرم بود بعد صندلی چیده بودیم تو حیاط تالار نصف مهمونا رو اونجا جا دادیم😁😁یادش بخیر چه زود گذشت🙂
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
شهر خودم ۶۰۰تا ۸۰۰نفری هستن ولی این همه راه زحمتشون نمیندازیم بنده خداهارو خطرات راه رو باید فک کنیم
عزیزم خودت ترکی؟یا مثلا سمت شمال اینا؟
آره بنظرم شهر خودتون یه عروسی بگیری خوبه اینطوری همه ام میان عروسیت