2777
2789
عنوان

حق طلاق و حضانت فرزند در ازای بخشیدن مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 115 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تا میتونی ازش پول بگیردوسش دارم دوسش دارم نکن این دوست داشتن نیست وابستگیه با یه مدت دوری هم م ...

من که نمیحوام بابای بچمو اذیت کنم😔😔😔😔حالم خرابه کاش هیچوقت این اتفاق نمی افتاد همه چی از وقتی من رفتم سرکار شروع شد اون ممو به چشم یه زن اقتصادی میبینه

ببین از چت هاشون عکس دارم از گوشیم پاکک گرد رفتم به شوهر زنه گفتم زنت با شوهرم در ارتباطه بگو دست از ...

بگو تو اگه من و بچت برات مهم بودیم کثافت کاری نمیکردی 

غلط اضافی کردی تاوان هم داره 

هررر جور شده چت هارو برگردون داشته باش تو چندجا ذخیره کن به هیچ عنوان از مهریه کوتاه نیا اگه گفت واسه پول میخوای بگو اگه واسه پول میخواستم الان اینجا نبودیم بعدم مگه تو میخوای جدا شی که ترس داری؟

اصلا وا نده 

بزار یه آدم بدبخت ترسو بشه 

کاربری دست 
من که نمیحوام بابای بچمو اذیت کنم😔😔😔😔حالم خرابه کاش هیچوقت این اتفاق نمی افتاد همه چی از وقتی من ...

انقدددددد وابسته و ترسو نباااااااااش

بابای بچت بهت خیانت کرده متوجهی؟

دوسش داری میدونم چه حسی داری نمیخوای جدا شی ؟شاید از نظر خیلیا حماقت باشه ولی من خودم عشقو تا مغز استخون چشیدم شاید جای تو باشم منم نرم ولی انقد وا نده 

اون خیانت کرده تو خودتو سرزنش میکنی؟بابا خشتک اونو باید جر بدی

کاربری دست 
انقدددددد وابسته و ترسو نباااااااااشبابای بچت بهت خیانت کرده متوجهی؟دوسش داری میدونم چه حسی داری نمی ...

ببخشید من اصولا بددهنی نیستم ولی دلم به حال سادگیت میسوزه و از پررویی شوهرت و بلایی که سرت آورده که حتی در برابر خیانتش اینجوری میگی به خودت آتیش گرفتم 

کاربری دست 

عزیزم از ترس مهریه ته که میترسه ازت اگه مهریه تو ببخشی حق طلاقم بگیری خودش کاری میکنه جوری عذابت میده راحت از زندگیش بزاری بری اینجوری هم خودت رفتی هم مهریه م نداده.آدمی که دوست داشته باشه خیانت نمیکنه واسه نگه داشتنت هرکاری میکنه نه اینکه راهو برات باز بکنه مواظب باش

هنر تنها راه فرار است بدون آنکه از خانه خارج شوی🎨
وکیلی چیزی ندارین ازش مشورت بگیرم میترسم...برگشته میگه یا اینکارو بکنهمش فکر میکنه من اهل مهریه گرفت ...

کدوم شهری

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

اولا اجازه بده چند روز بگذره که عاقلانه تر بتونی تصمیم بگیری الان تحت تاثیر احساسات و شوک این اتفاقاتی

بعد هم بدون مشورت یه وکیل خوب هیچ کاری نکن

همونطور که دوستان گفتن حق طلاق و حضانت رو اگر هم بده میتونه سلب کنه

اگر به این نتیجه رسیدی که میخوای حتما طلاق بگیری و این زندگی رو به هیچ قیمتی نمیخوای و طلاق توافقی خواستی بگیری مهریه رو میتونی ببخشی که البته اصلا توصیه نمیکنم ولی اینکه طرف خیانتش مشخص بشه و بخواد احساس گناه الکی به شما بده مهریه رو هم ببخشی یا حتی قسمتیش رو ببخشی و دو تا حقی بگیری که قابل سلبه و باهاش زندگی هم بکنی دیگه اصلا توجیهی نداره