2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیایید

394 بازدید | 29 پست

اول اینکه تو عقدم

خانوما همسر من یه شغل دولتی داره(معلمه)

و فعلا حقوقش ۱۰ ۱۱ تومنه

زمانی ک اومد خاستگاری گف من شغل دوم هم خاهم داشت و به این اکتفا نمیکنم

گفتم اوکی

پدرشوهرم مغازه داره...شوهرم از صب تا شب میره تو مغازه کمک پدرش ینی تمام تایمش و میزاره برا اونجا جوری ک کمتر همو میبینیم و حرف میزنیم بعضی وقتا ک دلم میگیره با جمله عزیزمم دارم پول درمیارم واس زندگیمون منو ساکت میکنه...

بعد بار ها پیش اومده من ازش چیزی خاستم بهم میگ پول ندارم

من بهش گفتم چرا ی ذره پس اندار نداری برگشت گف با ۱۱ تومن چیو پس انداز کنم فلان یه مقدار قسط میده حدود ۵ ۶ تومن

نه برا من چیزی میخره ن خودش میگم تو ک هیجی نمیخری میگه نه زندگی خرج داره... والا من ک نمیدونم کجا خرج میکنه

بگذریم....ب من میگ پیش پدرم کار میکنم ازم بیگاری نمیکشه ک یتی بهم پول میده ولی چرا همیشهههه همون ۱۱تومن حقوق معلمیش و میگ

احساس میکنم کنار پدرش فقط بیشتر حالت کمکی داره

هم از من و خوش گذرونی با من میزاره هم از تایم خودش تهش والا من چیزی نمیبینم

حساب کردم تدریس خصوصی برداره روزی ۶ ساعت کار کنه ساعتی ۲۰۰ درماه میشه ۳۶ میلیون میگیرم اصن ۳۰ میلیون

من از کنار باباش بودن چیزیییی نمیبینم همشم میگ من باید ب بابام کمک کنم دست تنهاس

خجالتم میکشم چیزی بگم 

چیکار کنم بنظرتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما پدرش بهش حقوق میده از شما پنهون میکنه که توقع نداشته باشی چیزی برات بخره

چون میگی درست و حسابی جواب نمیده که حقوقش را چیکار میکنه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

چرا خجالت میکشی ؟ تو الان شریک زندگیش هستی 

بشینید قشنگ با هم حرف بزنید . ایشون باید دقیقا بگه پیش پدرش چیکار می‌کنه و توی اون مغازه چه نقشی داره ( شاگرده، سهیمه، فقط کمکیه) و دقیقا چقدر درآمد داره 

اگه قانع نشدی اونجا رو بیخیال میشه و می‌ره دنبال تدریس خصوصی .

حتما پدرش بهش حقوق میده از شما پنهون میکنه که توقع نداشته باشی چیزی برات بخرهچون میگی درست و حسابی ج ...

پدرش خودش هشتش گرو نهشه

یه کمکی داره حقوق اونو بده

برا خودشون چبزی بمونه

بنظرت چیزی میمونع برا همسر من؟

من فک میکنم همسرم فقط داره کمک میکنه

وضع پدرشوهرت اگه خوبه باید ب پسرش ی چیزی بده اما واقعا تو دوران عقد تو حرف بزنی میشه دخالت

دقیقا همینه

مادرم میگ بزار بری سر خونت الان چیزی نگو

ولی همین الانش هی برا من کم میزاره

به جز تعداد انگشت شمار برا من کادو تاحالا نگرفته تو این ۹ ماه

خب ضربش داره ب من وارد میشه

همسرت فقط کمک می‌کنه.چون تا الان مجرد بوده پول لازم نداشته کمک می‌کرده الان احساس میکنم نه روش میشه به پدرش بگه نه به تو بگه پولی در کار نیست.خودت بهش پیشنهاد کلاس بده یا اسنپ 

ششمین کاربری 😒

الان ک دوره عقد هستین خیلی زمان خوبیه واسه شناخت

حتما جوری ک برداشت نکنه مادی هستی ازش بپرس ک پیش باباش چقدر حقوق میگیره بگو واسه برنامه ریزی اینده حداقل حدودی بهت بگه 

اینم یاداوری کن ک زمان خواستگاری گفته بود فقط ب این ۱۱ تومن نیس

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
پدرش خودش هشتش گرو نهشهیه کمکی داره حقوق اونو بدهبرا خودشون چبزی بمونهبنظرت چیزی میمونع برا همسر من؟ ...

آخه پدر من مغازه داره درآمدش خوبه حالا که میگی اینطوریه خودت تنها با همسرت صحبت کن خصوصی نزار خانواده همسرت بفهمن رک و راست حرفت را بزن

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
همسرت فقط کمک می‌کنه.چون تا الان مجرد بوده پول لازم نداشته کمک می‌کرده الان احساس میکنم نه روش میشه ...

دقیقااااا خودمم همین حس و دارم

هر دو اینارو بهش گفتم

ولی میگه بابام دست تنهاس باید کمکش کنم

هرکاری بگی میکنه

پست میره 

بازار برا خرید جنس میره

پشت دخل میمونه

تمام تایمش و میزاره دیگه کلا درگیر مغازس

دقیقااااا خودمم همین حس و دارمهر دو اینارو بهش گفتمولی میگه بابام دست تنهاس باید کمکش کنمهرکاری بگی ...

فعلا هیچی نگو.برید سر خونه زندگی خودش می‌فهمه یازده میلیون نه میشه قسط داد نه مواد غذایی خرید .خودش کم بیاره می‌ره سراغ شغل دوم

ششمین کاربری 😒