2777
2789
عنوان

من مجردم سن بالا ولی تو این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 118 پست
بله درسته فکر کنم ربطی به تاهل و تجرد نداره شاید به خاطر سنمون هستکمرم هم اگه هواشو داشته باشم بد نی ...

من زیاد میشینم و این خیلی اذیتم میکنه 

راستی شما تنگی کانال داشتید و پارگی دیسک پنج ؟

عزیزم مسافرتها رو رفتم خروج از ایران یعنی استارت از صفر و در سن نزدیک پنجاه استارت از صفر عین حماقته ...

به خودت برس و خب ازدواج کن نمیتونی که تا آخر عمر تنها بمونی 

زندگی هر کسی به خودش مربوطه اما اگه الان بچه داشته باشی هدفت کلا میشه آینده بچت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه قبلش هم از اجتماع بدم می اومد همه متلک پرون حسود بخیل بخصوص محیط کارمندی کلا دیدم این اجتماع واق ...

بخدا بهترین حال رو داری فک نکن مثلا ما متاهلا داریم عشق میکنیم تنهایی توی متاهلی هزار برابر سنگین تره

نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...
عزیزم شما تو دایره امن خودت زندگی کردی نخواستی یکم ریسک کنی خارج بشی از این محیط حالا من که کسی نیست ...

شما هم عمری به وجود شوهرت عادت کردی پس بدون اون نمیتونی 

اگر همیشه تنها بودی حاضر نبودی کسی آرامشت رو بهم بزنه 

در حقیقت شما به این سبک زندگی عادت کردید لزوما درست‌ترین سبک نیست همونطور که روش من درست‌ترین نیست 

بخدا بهترین حال رو داری فک نکن مثلا ما متاهلا داریم عشق میکنیم تنهایی توی متاهلی هزار برابر سنگین تر ...

من دارم همینو میگم 

واقعا دوست دارم حتی از این هم تنها تر شم طوری که اجتماع کارمندی هم برام قابل تحمل نیست دلم تنهایی و کتاب و فیلم میخواد و کسی جز پدر مادر و برادرم از حالم خبردار نباشند 

خب شما درون گرایی امتحان کنید با یه مرد درونگرا ارتباط بگیرید شاید بهتر از تنهایی بود 🙃

فتوا ندید خواهشن منم دقیقا حسه ایشونا دارم آدم به یه نقطه‌ای میرسه فقط دلش آرامش و تنهایی میخواد از ته دل

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

به خودت برس و خب ازدواج کن نمیتونی که تا آخر عمر تنها بمونی زندگی هر کسی به خودش مربوطه اما اگه الان ...

خوب مثلا هدفم بشه آینده بچه کی چی بشه ؟! 

این همه آدم بزرگ و تاثیر گذار تا آخر عمر ازدواج نکردند و این همه آدم معمولی که مجرد موندند کار نشد نداره 

هر زنی هم ممکنه شوهرش فوت کنه و تا آخر تنها بمونه 

پس اینکه میگی نمیشه عجیبه برام حرفت 

فتوا ندید خواهشن منم دقیقا حسه ایشونا دارم آدم به یه نقطه‌ای میرسه فقط دلش آرامش و تنهایی میخواد از ...

تصور من از اقایونی که تو نی نی سایت هستن می‌دونی چیه 

خیلی چیز بدیه نگم بهتره

من دارم همینو میگم واقعا دوست دارم حتی از این هم تنها تر شم طوری که اجتماع کارمندی هم برام قابل تحمل ...

نق نوق شوهر و بچه یه طرف فکر اینده زندگی خودت و زندگی به طرف تازه یه غول هم هست ب اسم. خانواده شوهر ک پوست ادم کنده میشه واقعا ارزوی من بیوه شدن 

بهترین حالت از شرخودش و خانوادش راحت میشم با  دوتا بچم عشق میکنم دیگه تا ابد هم فکر ازدواج نمیکنم

نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...

من متولد ۶۲ هستم فک کنم تقریبا هم سن باشیم 

سه ساله جدا شدم از شوهرم و بعدش رفتم ترکیه زندگی کردم و اونجا بود که فهمیدم من باید تنها زندگی کنم تا حالم خوب باشه 

شما درونگرای واقعی هستید و این اصلا بد نیس 

منم از خیلی ادما دوری میکنم چون واقعا لول و شخصیتشون با من جور نیس سعی میکنم با فامیلا در ارتباط نباشم دلم یه زندگی کاملا خصوصی ‌و ارامش میخواد

من فک‌کنم خیلی شبیه هم هست روحیاتمون 

اصلا فک‌نکنید فقط شما روحیاتتون اینجوریه 

دلتون لطفا تنهایی نخواد  

میتونین مادر خوانده فرزند  بی سرپرست باشین و خانواده اش بشین   بهش محبت کنین    براش کلی جیزی بخرین تا خوشحال بشه و حال دلتون هم خوب تر بشه  و زندگی تون پر از 

نزارین انرژی تون تو تنهایی هدر بره .‌‌شما میتونین تو ۴۲سالگی کلی کار انجام بدین که تو ۶۰ سالگی دیگه نمیشه 

هنوز جوونین و پر انگیزه  و تحصیلکرده و باوقار 

آدم تا زنده هس باید زندگی کنه 

حالا چه مجرد باشه چه متاهل. مهم خوب و پر بار زندگی کردن 

تنهایی آدم رو از پا درمیاره حتی اگ ازدواج هم نکردین تنها نمونین .تنهایی فقط برای خداس 

حرز امام‌جواد به نام خودتون بگیرین از جای معتبر 

خوراکی های خونساز میل کنین خودتون رو تقویت کنین که پر انرژی و سر حال تر باشین .به روزای خوب فکر کنین  

معنویت تو زندگیتون پر رنگتر کنین بانو 

من دارم همینو میگم واقعا دوست دارم حتی از این هم تنها تر شم طوری که اجتماع کارمندی هم برام قابل تحمل ...

م متاهلم و همین حالو دارم 

انگار دیگه نمیخوام کِاس و سر کار برم 

میخوام راحت بخوابم و وقتی بلند شدم تنها کمی برقصم و آواز بخونم برم حمام دوش بگیرم و بیام کتاب بخونم و یه لیوان شیر عسل داغ بخورم   دلم میخواد کسی نباشه فقط خودم باشم  و آرامش 

کاش شرایطش رو داشتم که برم یه جای دور افتاده و دور از همه تنها زندگی کنم 

سبزی بکارم و یه چند تا مرغ و خروس داشته باشم و وآزاد باشم گاهی هم تنهایی بدوم