2777
2789
عنوان

من مجردم سن بالا ولی تو این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 117 پست
نه عزیزم تو قیمت نیمه عمیق هم میرن نترس برو برای اونایی که شنا بلد نیستن نودل عالیه اتفاقا طناب هم ...

لعنتی ها استخری که میرم چون استخر آب درمانی جدا داره کلا نمیذاره تو خود استخر اصلی از طناب اولی جلوتر بری یعنی عمیق و نیمه عمیق براشون یکیه 

به نظرت نزدیک طناب دوم یعنی هنوز وارد عمیق نشده ( ابتدای قسمت عمیق ) با نودل معلق شم پام به زمین نمیرسه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنتی ها استخری که میرم چون استخر آب درمانی جدا داره کلا نمیذاره تو خود استخر اصلی از طناب اولی جلوت ...

اره دیگه قسمت نیمه عمیق و‌عمیق باهمن و از کم عمق با طناب  جدا میکنن 

باید به ناجی ها بگی با نودل میخوای کنار طناب معلق باشی به خاطر کمر دردت 

چون از ما هم میخواستن اجازه بدیم برن اون ور ما حواسمون شیش دونگ بهشون بود که اون ور تر نرن و تعادلشون بهم نخوره غرق بشن برای همین میگفتیم کنار طناب باشن و خیلی احتیاط کنن

کاش تا زیر چونتون بود عمقش باید باهاشون صحبت کنی بذارن با نودل شناور باشی

اره عزیزم میخوام همین کار رو کنم نهایت باهاشون صحبت میکنم یک پول اضافه میدم 

ممنون از راهنمایی ات 

امیدوارم همیشه موفق باشی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات 

مشکلشون پول نیس میترسن غرق شید دوست گلم

درسته میدونم 

منظورم این بود یکی مواظبم باشه اگر واقعا درد و مشکل نداشتم میرفتم اصولی یاد میگرفتم من الان هدفم فقط خوب شدن هست اونم که میگندبا معلق شدن ممکنه