2777
2789

من ارشد دارم از یه دانشگاه خیلی خوب تو تهران

قد و اندام خوب

یعنی واقعا کم نداشتم

ولی تو زندگی زناشوییم دارم زجر میکشم

با مردی ام که کلا دوستش ندارم،قد و هیکلشو بدم میاد،هم قد خودمه عملا،و از من لاغرتره.به خدا دوستش ندارم.نمیخوامش.به خدا بریدم.

چرا پسرای جذاب منو نخواستن هیچ وقت؟

چرا همشون دنبال شیطنت بودن و من بچه مثبت بهشون پا ندادم و اونام سمتم نیومدن دیگه؟

واقعا همسرم حالمو خراب کرده دیگه.دارم دیوونه میشم.خیلی آدم خوب و شریفیه ولی من نمیخوامش😭هیچ جذابیتی برام نداره.

خدایا منو بکش راحت بشم.

اعتماد به سقفت کار دستت میده 

جوری ک از شوهرت هم راضی نیستی 

این شوهرو خودت انتخاب کردی پای تصمیمت بمون 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه این هوش و ذکاوت و دانایی و اعتماد به نفست موقع انتخاب همسر کجا بود خواهر من که از هول حلیم تودیگ انتخاب عجولانه نیفتی ؟اون بیچاره چه گناهی کرده؟ اخلاق ورفتارش دست خودشه که میگی شریفه قدش که دست خودش نبوده قایم هم نکرده !!!!

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

خب عزیزم بیا منطقی فکر کن، روز اول لاغری وقدش رو ندیدی؟ 

شما که خودت رو آنقدر همه چیز تموم میدونی دلیلی ندا‌شت به پایین‌تر از خودت رضایت بدی وایشون رو هم از داشتن همسر مناسب و زندگی خوب محروم کنی 

موقع ازدواج داشتن  درک وبلوغ فکری هم مهمه، نه فقط مدرک وقد وهیکل