عزیزان من پارسال از این محلول استفاده کردم خیلی عالی بود و جواب داد .. امروز رفتم روغن نارگیل و روغن زیتون خریدم و حنا ولی هرچی میگردم دستورالعملشو پیدا نمیکنم مثل اینکه پاک شده از حافظه گوشیم. توی تاپیک های مرتبط هم پیدا نکردم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم من چندین سال در گیر ریزش مو بودم بهترین روشهای درمانی که العان رایجه رو ۱۰ سال پیش انجام دادم یا تاثیر نداشت ویا خیلی زمان برو گرون و درد آور بود بهترین پرفسوزرهای دکتر رفتم بهترین جدیدیترین روشهای درمانی رو رفتم اخرش دکترهای که چیزی سر در نمییارن بهم گفتن ژنتیکی خوبه چون درمان نمیکنن از سر باز میکنن و میگن ژنتیکی دوسه ولش کردم دیگه هیچ دکتری نرفتم تقریبا داشتم کچل میشدم افسرده شده بودم تا یه رو تو نینی سایت تو یه تاپیکی از یه عطاری خییلی تعریف کرده بودم گفته بودن محصولاتش اصله و گیاهی و قیمت مناسب و براتون بدون درد سر ارسال میکنه خلاصه من رفتم تو کانالشون دیدم خیلی رضایت مشتری دارن ولی باور کردش بازم سخت بود شک کردم خرید نکردم ولی مادرم کرم ضد لک ازش واسه امتحان گرفت آخه اونم خیلی رضایت داشت خلاصه مامانم ۲۰ روز بود کرم رو میزد دیدیم لکهه هاش داره میره منم سر ذوق اومدم پک ریزش مو رو که محلول و شامپو بود رو سفارش دادم البته اولش مشاوره شدم بعد سه روز رسید دستم یک ماه مصرف کردم بعد یک ماه ریزش موهام کمتر شده دوباره سفا رش دادم بعد سه ما رسید موهام متوقف شد و موهای جدیدحالت بورو کلکی در اومد العان همچنان دارم میزنم ولی فقط هفته ای یکبار و خدا رو شکر واسم معجزه کرد خیلی با انصاف بودن حتی لکههای مامانم ۹۰ درصد از بین رفت شما هم میتونید مشاوره بشید ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ این شما شونه
التماس دعا فقط نا امید نشید مرتب ادامه بدین صد درصد نتیجه میگیرید