2777
2789
عنوان

من مجردم سن بالا ولی تو این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 117 پست
من متولد ۶۲ هستم فک کنم تقریبا هم سن باشیم سه ساله جدا شدم از شوهرم و بعدش رفتم ترکیه زندگی کردم و ا ...

ولی اینجا همش زیر سوال میبرند آدم رو 

چون زندگی آدم‌ها خلاصه میشه در بودن جمع و شلوغی و گذران وقت به این شکل اینها آدم‌های قوی نیستند عملا بدون وجود دیگران شکننده و ضعیف هستند 

راستی ترکیه شاغل هستید ؟ من حوصله محیط جدید و آدم‌های جدید رو ندارم دیگه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زیاد میشینم و این خیلی اذیتم میکنه راستی شما تنگی کانال داشتید و پارگی دیسک پنج ؟

زیاد نشین هر نیمساعت پا شو راه برو نشستن طولانی مدت خیلی اذیت میکنه

من دوتا پارگی داشتم یکی ۴و۵ بود یکی دیگه دکتر گفت مهره های بالای کمرمه تنگی کانال رو نگفت اما تو ام آر آی نوشته بود دهیدراته شدن مهره هام تنگی کانالو نمی دونم

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
م متاهلم و همین حالو دارم انگار دیگه نمیخوام کِاس و سر کار برم میخوام راحت بخوابم و وقتی بلند شدم تن ...

چقد علایقمون مثل همه کاش میشد برگشت و سرنوشت رو یه جور دیگه نوشت خیلی خستم از این همه هیاهو که دورو برمه

ولی اینجا همش زیر سوال میبرند آدم رو چون زندگی آدم‌ها خلاصه میشه در بودن جمع و شلوغی و گذران وقت به ...

من الان دو ساله برگشتم تهران و پشیمونم برگشتم مجبور شدم وگرنه نمیومدم 

اونجا خوبیش این بود که دیگه هیچکس فضولی نمیکرد تو زندگیم و حریم خصوصیم 

خیالم راحت بود کسیو‌ از فامیلا و آشناهای فضول و حرف باز نمیبینم اما از وقتی برگشتم دوبااااره دخالت کنا و فضولا پیداشون شد که چه کار کن چه کار نکن

از همشون بیزااااارم ارزو دارم تا اخر عمرم نبینمشون شرشون کم شه از زندگیم

دوس دارم فقط با مامانم و برادرم در ارتباط باشم حتی از زناشون هم خوشم‌ نمیاد چون خیلی پشت من بدگویی کردن 

ترکیه من کار نمیکردم دوس پسرم خرجیمو‌ میداد تا الان که باهاش زندگی میکنم و هم خونه هستیم

دکترا گفتند کی عمل کنی ؟ پاهات گزگز نمیکنه ؟

دکتر که همین الان هم داشت برام پرونده درست می کرد برا عمل اما خودم زیاد موافق نیستم دقیقا همین محدودیتهای ما رو عمل کرده ها هم دارن 

چرا پاهام گزگز میکنه و گاهی بی حس میشه شما هم گز گز دارید؟

ولی اینجا همش زیر سوال میبرند آدم رو چون زندگی آدم‌ها خلاصه میشه در بودن جمع و شلوغی و گذران وقت به ...

اتفاقا من عاشق ترکیه یعنی استانبول هستم الانم دارم مخ پارتنرم و میزنم بریم استانبول زندگی کنیم هرچی باشه اونجا خیلییییی بهتر از اینجاس مطمئنم بری عاشقش میشی

از وقتی برگشتم تهران باز فامیلامون مخصوصا خاله ها و دایی ها و زناشون و خلاصه هرکی منو میشناسه مثلا فاز دلسوزی برمیدارن برام که دوباره ازدواج کن یا با همین دوس پسرت ازدواج کن و بچه بیار 

انگار خودشون کجارو‌گرفتن با ازدواجای داغونشون 

من خودم تازه سه ساله جدا شدم ولم نمیکنن نفس راحت بکشم

فک‌ میکنن من تو کف شوهر کردنم و بلد نیستم مثل یه سری احمق که تو فامیلمون دیدم بچه دار شم اتفاقا حامله هم شدم ولی سریع انداختمش چون من امادگیشو ندارم و فک نکنم الان دیگه وقت خوبی برای بچه دار شدن باشه 

از وقتی برگشتم تهران باز فامیلامون مخصوصا خاله ها و دایی ها و زناشون و خلاصه هرکی منو میشناسه مثلا ف ...

من کوچکترین ارتباطی باهاشون ندارم حتی عید هم تلفن نمیکنم 

کلا نمی بینمشون 

[QUOTE=367709128]پس من با شخصیتی مثله شما حرفی ندارم

ولشون کن اینها یاد گرفتند مثل هم زندگی کنند 

آدم‌ها اکثرا زندگی سطحی دارند 

و مذهبی و بع دنبال امام و دعا هستند

هر چقدر فرهیخته تر از جماعت انسان‌ها دورتر