2777
2789

گن نمی بندن. شکم بعد بعد از زایمان از داروخونه بخر

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ده روز بعد سزارین گن طبی از داروخونه گرفتم سه ماه بستم شکمم تخته تخته مث دخترا😁

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
والا شکم بند ها رو دکترا میگن بدتر زیر شکم میاره نخرید

کدوم دکتر گفته؟ من چه دکتری که باهاش زایمان کردم چه دکتری که برای چکاپ میرن نظرشون فقط شکم بند طبی بعد زایمان بود

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من ده روز بعد سزارین گن طبی از داروخونه گرفتم سه ماه بستم شکمم تخته تخته مث دخترا😁

منم دیروز بخیه هام کشیدم خیلی شکم ندارم ولی میگن بر اینکه رحم به حالت قبلی برگرده باید شکم بسته بشه شکم بند الان دکترا میگن خوب نیست زیر شکم میاره 

پیج دکتر ندا سالاریه رو ببین کامل توضیح داده

پیج رو کاری ندارم. هر کی اومده تو اینستا علامه دهر شده

بهرحال تجربه خودم بود 

اذیتت نمی کرد ؟ اون رو بستی

من زایمان طبیعی داشتم خیلی شکم ندارم 

انشاالله این بار اگه اگه سزارین کردن 

یعنی بعدش شکم پیدا می کنم خیلی ؟

معجزه شکر گزاری...

والا یکی از بهترین دکترای تهران

🤷‍♀️

خب پس از خودش بپرس چه گنی ببندی

من به حرف دکتر خودم گوش دادم نتیجه ش عالی بود

اذیتت نمی کرد ؟ اون رو بستیمن زایمان طبیعی داشتم خیلی شکم ندارم انشاالله این بار اگه اگه سزارین کردن ...

نه رو زخم نبستم که کی گفته سزارین شکم میاره بس من چرا ندارمممم

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
منم دیروز بخیه هام کشیدم خیلی شکم ندارم ولی میگن بر اینکه رحم به حالت قبلی برگرده باید شکم بسته بشه ...

والا من از دکتر پرسیدم گف بعد ده روز اشکالی نداره رو زخمو نبرستم که شکمو بستم

کلا بارداری شکم کش میاد پاره میشه می افتهمال شماهم ترک خیلی کرد ؟

من پهلوهام ترک افتاد😢جلوی شکمم نه صافه