من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥ 💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍
اون میگه شورتی گنی ولی فک میکنم استفاده اش سخت چون شورتی هست
هرجور خودت صلاح میدونی فقط اون بخاطر سفت بودن زیادش و فشاری که موقع پوشیدن دراوردن میاره احتمال پارگی بخیه رو بالا میبره
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥ 💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍
دوماه از الان از زایمان می ترسم کی گفت حامله بشم 🤧🤧🤧😭
بچه اولته؟نترس بابا بهش فکر نکن راحتههه
نه اولی نیست من قبلاً طبیعی داشتمفک نکنم عمل کنه نمی خوام طبیعی مگر اینکه پول بدم میگن دکترا طبیعی ب ...
اره خیلی سخت میگیرن یا هم باید پول بدی هزینش زیادهتو شهر کوچیک۲۰/۳۰تومن شهرای بزرگم زیادتر