2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 93271 بازدید | 692 پست
من الان که1403هس خواندم تاپیک رو..خدا کنه رفته باشین سرخونه زندگیت همسرت هم باهات خوبه خوب هست..بچه ...

چی شد؟ 🤔🤔

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب نظرم شوهرت ب شدت شکاکه توروش وایستا حتی شده جلوشون دعواکنین یگو دلم میخواد توخونه خودم تنها و راحت ...

گفتم صبح بهش گفتم چرا نگهبان گذاشتی برام 

دوتا شاخ در اورد آخه تا به حال اینجور جدی باهاش صحبت نکره بودم

خودت کمکم کن🌹

شده دیگه کامل دارم میسوزم از تو

عزیزم خوب گوش کن 

اولا برو روکو راست به شوهرت بگو من راحت نیستم می‌خوام خودمون باهم تو خونه خودمون راحت باشیم بعد بگو خودم از پس کارام بر میام یا اگه مادر شوهرت حرفی زد زود به شوهرت بگو که اینا رو گفته دلمو شکسته بطوری نشون بده که راضی نیستی باهاشون سرد رفتار کن یا چند روز برو خونشون تا مادربزرگش همونجا جاشو خوش نکنه دیگه نیارش  بعد برگرد خونتون...

روش خوبیه امتحان کن

گفتم صبح بهش گفتم چرا نگهبان گذاشتی برام دوتا شاخ در اورد آخه تا به حال اینجور جدی باهاش صحبت نکره ب ...

با مادربززگشم سرد برخورد کن بچتو وزدار برو خونه مامانت بروخونه دوستت هرجا ک میتونی با مادرشوهرتم‌ همینطور

تهش اینه با مادرشوهرت حرف بزنی

میشه اینجا بگی چون من تازه اومدم نمیدونم کجا باید بیام خصوصی بهت پیام بدم

شما بلد بودی تایپک بزنی ،بلد بودی بیای نی نی سایت بعد بلد نیس درخواست دوستیو قبول نکنی ،، خیلی جالبه برااام 

شوهرت یه چیزیش هست وگرنه این رفتارا طبیعی نیست.

مگه تو بچه ای که مراقب بخوای؟؟

شاید شکاکه، یکم به رفتاراش فکر کن متوجه میشی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.