2777
2789
عنوان

خانوما دارم ماهی درست میکنم😢

203 بازدید | 30 پست

برای اولین بار و اصلا تست نکردم تاحالا امیدوارم خوب شه

اول فلفل و نمک و زعفرون و آبلیمو سیرو پیاز اضافه کردم گذاشتم یخچال استراحت الان اردو گفتن با زردچوبه قاطی کنم با یکم  دارچین همرو آماده کردم خوب میشه نظرتون؟از کدبانوییتون بگین لطفا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا بد بشه گلی

آرد و زردچوبه و‌نمک ماهی ذو از مواد قبلی بردار تو‌آرد بغلتون تو روغن داغ سرخ کن.

من ب آردم‌پودر زنجبیل هم میزنم یه کم. دارچین تا حالا نشنیدم😉

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

من نمک فلفل و ادویه آماده ی ماهی و زرد چوبه میزنم سرخ میکنم 

تو یه تابه ی دیگه هم پیاز داغ میکنم  بعد ۶ قاشق گشنیز جعفری میریزم تفت میدم بعد ۵ تا گردو خورد میکنم میریزم داخلش  یک قاشق رب انار ملس نمک و فلفل هم میزنم  درشو میزارم چند دقیقه بخار بندازه و بپزه  بعد کنار ماهی سرو میکنم. درست کردی نوش جونتون

اسمم نظر همسرمه
دارچین وآبلیمو اضافه بود

دارچین‌ تا حالا نشنیدم و نزدم ولی ما میذاریم تو آبلیمو تا طعم دارشه ماهی.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤