2777
2789
عنوان

تاپیک قبلیم عصبانی شدم زدم

566 بازدید | 43 پست

یک پست و تاپیک خیلی منفی دیدم عصبانی شدم زدم به نظرتون این حس من غلطه یا درست در تاپیک قبلی گفتم و به نظرتون چه راهکاری داره تنهایی یا هر چیزی

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

خیلی تنبلی عوض اینکه بشینی خودت یکمی فکر کنب به کارات و افکارت، از کسی کمک بگیری روانشناس بری، میای تاپیک کلی میزنی توقع داری ملت ناشناس برات بشن دایه مهربونتر از مادر؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی تنبلی عوض اینکه بشینی خودت یکمی فکر کنب به کارات و افکارت، از کسی کمک بگیری روانشناس بری، میای ...

خوب همفکری هم لازم هست

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

خوب همفکری هم لازم هست

اینجا همفکری نیست

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

میشه لطفا تاپیکای من گزارش بزنید

زدم

حالا چرا انقد غمگینید

شما قرار بود‌بشینی سر درست

اون رو که میخونم بهترم شدم