2777
2789
فقط رشوه اینقدر ؟وای

نه با هزینه دکتر بیمارستان

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرجور خودت صلاح میدونی فقط اون بخاطر سفت بودن زیادش و فشاری که موقع پوشیدن دراوردن میاره احتمال پارگ ...

بخیه هام کشیدم دیگه کامل جوش خورده مگه الان هم احتمال پارگی هست؟ 

سزارین سخت بود ؟بدی هاشو میگی ؟ببخشید شما اختیاری سز کردین ؟

بدن با بدن فرق داره  بر من اصلا سخت نبود همون روز پاشدم راحت راه رفتم و همه کارام خودم انجام میدم اتاق عمل کلا پنج دقیقه طول کشید یک ساعت هم ریکاوری بودم یکم لرز تو ریکاوری گرفتم که سرم زدن درست شدم اونم به خاطر افت فشار بود اون مایع ضدعفونی کننده که رو بخیه ها میریزن سرد بدن هم خون از دست داده بعضیا لرز میگیرن در کل انقدر که بد سزارین میگن به نظرم سخت نبود 

بخیه هام کشیدم دیگه کامل جوش خورده مگه الان هم احتمال پارگی هست؟

اهاااان شکم بند رو از روز بعد زایمان میبندن. الان فکر کنم هرچی میتونی استفاده کنی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بدن با بدن فرق داره بر من اصلا سخت نبود همون روز پاشدم راحت راه رفتم و همه کارام خودم انجام میدم ات ...

خوش بحالت 

منم طبیعی بودم از درد سردم شده بود 

مثل بید می لرزیدم 

قبل و بعد زایمان بدنم کنترل نداشت فقط می لرزید

معجزه شکر گزاری...

اهاااان شکم بند رو از روز بعد زایمان میبندن. الان فکر کنم هرچی میتونی استفاده کنی

من چون سزارینی بودم دکتر گفت بعد کشیدن بخیه ها زود بستن شکم باعث چسبندگی رحم میشه 

من چون سزارینی بودم دکتر گفت بعد کشیدن بخیه ها زود بستن شکم باعث چسبندگی رحم میشه

منم سزارین کردم و دکتر پرسید از فردا ببند. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
خوش بحالت منم طبیعی بودم از درد سردم شده بود مثل بید می لرزیدم قبل و بعد زایمان بدنم کنترل نداشت فقط ...

بدن چون خون از دست میده و افت فشار هم هست لرز طبیعیه منم دوتا سرم زدن بهم تا درست شدم البته بدن من شوک وارد شد محلول ضدعفونی که سرد بود ریختن رو شکمم من شروع کردم به لرزیدن ولی در کل عملم خوب بود اونجور که تعریف میکردن نبود 

بدن چون خون از دست میده و افت فشار هم هست لرز طبیعیه منم دوتا سرم زدن بهم تا درست شدم البته بدن من ش ...

خوبه پس عزیزم انشاالله سلامت باشه 

ببخشید شما عمل بی هوشی بود 

یا بی حسی کمر به پایین

معجزه شکر گزاری...

منم سزارین کردم و دکتر پرسید از فردا ببند.

بستگی به بدن هم داره مثلا بعضیا نیاز به ماساژ رحمی دارن فردای سزارین هم ماساژ رحمی میدن بر من ریکاوری ماما دید گفت رحمت جمع شده نیاز به ماساژ رحمی نداری گن هم همینجوریه نیاز باشه دکتر میگه به من دکترم گفت نیاز نیست ولی بر جمع شدن رحم خوبه میخام بگیرم ببندم 

بستگی به بدن هم داره مثلا بعضیا نیاز به ماساژ رحمی دارن فردای سزارین هم ماساژ رحمی میدن بر من ریکاور ...

ماساژ برای منم مثل شما بود. تو ریکاوری فقط انجام شد. ولی خب من روی شکم حساس بودم 

منم دیروز بخیه هام کشیدم خیلی شکم ندارم ولی میگن بر اینکه رحم به حالت قبلی برگرده باید شکم بسته بشه ...

عزیزم منم شکم بند استفاده کردم یکی دوروز بعداز عملم با وجود اینکه شدیدا کاهنده ی درد بود ولی ب قول شما زیر شکم زدم من ک میگم افتادگی شکم و فکر نمیکردم از شکم بند باشه فکر کرد بخاطر سزارینمه دو هفته دیگه سز میشم یعنی میگی گن طبی بگیرم!؟