2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 27508 بازدید | 549 پست
من با مورد اول ازدواج کردمالان هم شاغله هم خداراشکر خونمون داریم میسازیمراضی هم هستم

خوشبخت بمونید 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

جفتشون خانواده محترمی دارنو

محترم با حمایتگر فرق داره عزیزم 

مثلا پدرشوهر من اونموقع به ما پول داد اندازه دو دنگ خونه و گفت خودتون هر کار دوست دارید باهاش بکنید 

دوست دارید همشو طلا بخرید یا عروسی بگیرید و ...

ما هم با اون پول خونه خریدیم تو زمان عقد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی سخته ادمیزاد هر راهی بره تهش یه درصد نشه می گه اگر فلان کارو کرده بودم الان خوشبخت بودما وضعیت ...

مرسی عشقم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

قطعا دومی ولی خب من همیشه ترجیحم این بود ک با کسب ازدواج کنم ک هم دوستش دارم هم پول داره ک همینم شد ...

3 سال صبر کرده 

خودم بلافاصله بعد از سربازی مغازه گذاشتم خود مغازه رو هم اجناسشو نسیه گرفتم یعنی از صفر شروع کردم شش ...

امیدوارم درست بشه همه چیز 

دقیقا همسر منم همینطوره ولی آدمی که استارتر میگه تو سه سال نتونستم کاری کنه بعیده مثل همسر ما باشه🥴

درسته ولی خب اینم باید در نظر بگیریم که الان خیلی وضعیت اقتصادی خرابه .ما ده سال پیش ازدواج کردیم .اونموقع راحتتر میشد پیشرفت کرد.ولی الان متاسفانه ازدواح واسه جوونا سخت شده بخاطر همینه که انقدر فساد زیاد شده .چجوری ازدواج کنن با این وضع.من یادمه اونموقع طلا گرمی 97تومن بود.ولی الان من یه پلاک یه گرمی خریدم چند روز پیش شد 6700.خب چجوری جوونا با این وضع حلقه بخرن؟حالا سرویس طلا پیشکش.واقعا کاش یه نفر یه فکری به حال مردم میکرد.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
محترم با حمایتگر فرق داره عزیزم مثلا پدرشوهر من اونموقع به ما پول داد اندازه دو دنگ خونه و گفت خودتو ...

حمایت گر در حد گرفتن عروسی و طلا ماشین و خونه نه

سلام عزیزم من شرایط شمارو داشتم اما اولی رو انتخاب کردم، چند سال به پای هم موندیم تا کارش حل شد و تونست کمی پول جمع کنه و ماشین بخره. الانم کنار هم خوشبختیم... البته زندگیمون سختی هم داره اما با هم آسون میکنیم. 

حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰

سلام عزیزم من شرایط شمارو داشتم اما اولی رو انتخاب کردم، چند سال به پای هم موندیم تا کارش حل شد و تو ...

خوشبخت بمونید عزیزم 

قطعا اولی 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
خب کرده باشه زندگی متاهلی ک به این چیزا نیست شما تکلیف ایشون رو مشخص کن یا میخوایش با تمام نواقصش یا ...

درسته

اون که دوست داری

حتی اگر هیچی نداشته باشه