2777
2789

چند وقتیه تاپیک های عجیب میبینم توی سایت، زیاد دیدم این مدت تاپیک زدید وااای عاشق استادمون شدم ،۴۰ سالشه هر چی تلاش میکنم منو نمیبینه ، کراش زدم رو اسنپی نمیدونم چکار کنم ، کرررراش زدم رو مغازه دار فلان جا ، کررراش زدم رو مربی ساز ،از هر کدومم میپرسم کسی تو زندگیش نیست میگن نمیدونیم ،حالا نسخه ای که دوستان براش میپیچن چی باشه خوبه ؟؟؟؟؟ عشووووووه بیا براش بلاخره جواب میده ،

اینقدر حقیرید ؟؟ عزت نفس ندارید ؟؟؟ اگه زن داشته باشه یا عشقی داشته باشه چی ؟؟؟؟ 

مردا مثل ما نیستن که توجه و پیشنهاد برامون عااادی باشه ، هوا برشون میداره فکر میکنن حتما خیلی ....خاصی هستن که اینقدر هواخواه دارن،خواستم بگم به خودتون بیایید ،کارما در کمین است با احتیاط عشوه خرکی بیایید 😤😡

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بااحتیاط عشوه خرکی بیایید خخخ 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸