2777
2789

زمانی که سنم کمتر بود یکی از پسرای فامیل خوشش ازم میومد منم بدم نمیومد اما بزرگتر شدم خوشگلتر شدم دیدم پسرای زیادی میان طرفم همه ازم تعریف میکنن اون پسر از چشم افتاد  یکی از استادام شاونم منو دوست داشت تو این 3سال این پسر باز بهم نشون میداد که بهم علاقه داره ولی من همش بی اعتنایی به چشم چندش بهش نگاه میکردم چون اصن به چشم نمیومد اون استاد بنا بر شرایط دیگه صلاح نبود ببینمش وارد رابطه باهاش نشدم دیروز اون پسرو دیدم واقعا همه چی تموم بود در واقع تو این چند سال هر چی من میخواستم بدست اورد مثلا من نماز می خونم اونم میخونه فک میکنم الگو گرفته یا من بدنسازی کار می کنم و یه بار تو جمعی که اون هم بود گفتم علاقه دارم رفت سمت این رشته و خوشتیپ شده بود من عاشق رشته دارو بودم درباره این رشته باهاش صحبت کردم بخاطر من رفت سمت این رشته ولی رفتار منو که دید دیگه ادامه نداد رشته خودش رو رفت 

الان میبینمش که اون به من بی اعتنایی میکنه حتی نگامم نمیکنه مگه اینکه حواسم نباشه به محض اینکه برمیگردم نگاشو میدزده 

کاش از اول بجز این پسر ب هیچکس فکر نمیکردم فک میکنم یه نفر تو زندگیشه

تو که وارد دوستی نشدی گولش بزنی و بازیش بدی !

مجرد بودم با یپسر خودشیفته دوست بودم خیلی عوضی بود و خود گوز پندار خیلی اذیت کرد ولش کردم افسرده بودم شوهرم اومد تلاش کرد اهمیت داد هزینه کرد خودشو ثابت کرد خداروشکر شر اون پسر لاشی کم شد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید