2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل

253 بازدید | 22 پست

من نمیدونم چرا فکر میکنم اگه ازدواج کنم دیگه نمیتونم به چیزایی که میخوام برسم

دیدگاهم اشتباست ولی نمیدونم چرا حس بدی میگیرم

از طرفی اگه تو این موقعیت خواستگار خیلی خوب داشته باشم

ردش کنم؟؟

شما که ازدواج کردین دلتون واسه زمان مجردیتون تنگ نشده

کاربری دوستم فعلا دست منه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بارها گفتم الانم میگم

ازدواج خوب صد برابر مجردی بهتره ازدواج بد صد برابر بد تره

اگر مورد خوبی داری رد نکن. همون ارامش توی خونه باعث میشه ادم هر کاری هر درسی چیزی بخواد بخونه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
من بارها گفتم الانم میگمازدواج خوب صد برابر مجردی بهتره ازدواج بد صد برابر بد ترهاگر مورد خوبی داری ...

خوبه هم خودش هم خونوادش

اما بازم دودلم

بببین عزیزم چه دیر یا چه زود انسان باید ازدواج کنه چون انسان ذاتا موجود اجتماعی هست و خانما واقعا به یه همسر احتیاج دارن چه از لحاظ عاطفی چه جنسی 

و اینکه انقدر اطرافیان این موضوع رو گفتن یه چنین مورد هایی دیدی ذهن تو اینو باور کرده 

اتفاقا اگه همسر مناسب گیرت بیاد خیلی ام از متاهلی ممنون میشی و اون همسر خوب هم تو رو حمایت خواهد کرد 

💙

❄🌨

همه چیز به خودت بستگی داره.من دیدم طرف خانم بود با سیکل ازدواج کرد...الان فوق تخصص قلب.تو یکی از شه ...

میدونم میشه منظورم اینه مثلا من فوق تخصص قلب هم بخوام بگیرم دوست دارم قبل از ازدواجم باشه 

من متاهلم ازدواج اگه مردت تفکرات پوسیده نداشته باشه و متعصب نباشه و در کل کیس خوبی باشه هزاران برابر از مجردی بهتره 

در ضمن با ازدواج هم میشه به خیلی جاها رسید بستگی به خود طرف داره

People are asleep and when they die ,they waken 

بببین عزیزم چه دیر یا چه زود انسان باید ازدواج کنه چون انسان ذاتا موجود اجتماعی هست و خانما واقعا به ...

حمایت میکنه اره مشکلی با این قضیه ندارم شخصیتش جوری نیست که بخواد محدود کنه

اما بازم حس میکنم زیر ۲۵ سال زوده برای ازدواج

همه چی بستگی به مرد زندگیت داره

من هیچ ، مطلقا هیچ محدودیت حس نکردم بعد ازدواج 

که مثلا بخوام بگم قبل ازدواج بهتر بودم

ولی خیلی ها بعد ازدواج انگار زنجیر بستن بهشون و پر هاشونو قیچی کردن.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خوبه هم خودش هم خونوادشاما بازم دودلم

اگر خوبه برو سراغ تحقیقات و توکل کن به خدا. بری خونه خودت تازه میفهمی چی میگم. اگر واقعا فهمیده باشه کلی راحتی. اصن همون حال ارامش بعد اتاق خواب ذهنتو باز میکنه برا هر کاری که میخوای بکنی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

من كه هرروز خدا رو شكر ميكنم ازدواج كردم با اينكه خونه پدرم هم شرايط خوبي داشتم.ولي متاهلي رو خيليييييي بيشتر دوست دارم😍چون خدا بهترين آدم رو گذاشت جلو پام🥰

واقعا ازدواج با آدمِ خوب خوبه، غير از اين فاجعهههههه هست