2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 27457 بازدید | 549 پست
والا نسبت به اطرافیان خودم که میبینم خیلیا با عشق زیاد ازدواج کردن بله خب به نسبت خیلی خوشبختم شکر خ ...

الحمدلله 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر عزیزشما و تمام دختران دیگه همه لایق این هستید که واسه خریدن یه مانتو بعد از ازدواج عذاب وجدا ...

دقیقا کامل گفتی عزیزم 

من خودم به شخصه به دخترم اجازه ازدواج با همچین کسیو نمیدم چون کلی براش زحمت کشیدم و دلم نمی‌خواهد بعد ازدواج اذیت بشه

شما استانه تحمل و صبرت بالاس اما همه شرایط شون یکسان نیست و همینطور عشق به تنهایی داشتن یه آینده ی خ ...

دقیقا.منم نگفتم تنها عشق کافیه.ولی به نظر عشق باعث میشه ادم قوی تر باشه و بخلطر کسی که دوستش داره تلاش بکنه.یه مثال میزنم براتون مثلا همسر من از اینکه زیر دست کسی کار کنه متنفر بود ولی بخاطر زندگیمون از ویزیتوری شروع کرد و الان یه مدیر موفقِ که بذاش سرو دست میشکونن. و حتی یه روزهایی توی پارک روی نیمکت میخوابید تا مغازه ها باز کنن چون ماشین نداشت براش سخت بود یه مسیری رو بره و برگرده و هزار تا سختی دیگه که همش بخاطر منو زندگیمون بود.میگم که بستگی داره که طرف مقابل چجور ادمی باشه

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
استارتر عزیزشما و تمام دختران دیگه همه لایق این هستید که واسه خریدن یه مانتو بعد از ازدواج عذاب وجدا ...

عزیز دلم چه دل مهربونی امیدوارم از ‌شما بیشتر تو این دنیا تکثیر بشه🩷

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اولی 24 دومی 26 جفتشون لیسانس و سربازی رفته

خیلی سخته ادمیزاد هر راهی بره تهش یه درصد نشه می گه اگر فلان کارو کرده بودم الان خوشبخت بودما 

وضعیت مملکت خرابه جوونا بدون حمایت خانواده گاری هم نمی تونن بخرن چه برسه خونه و ماشین زندگی خیلی خرج داره بی پولی هم کج خلقی و دلسردی میاره 

از طرفیم ممکنه باهاش ازدواج نکنی همیشه حسرتش بمونه 

امیدوارم تصمیم خوبی بگیری 

من خودم با چند نفری دوست بودم که خانواده حمایت گر هم نداشتن و خانوادم اجازه ازدواج ندادن بهم الان هم ...

جفتشون خانواده محترمی دارنو

قطعا دومی 

ولی خب من همیشه ترجیحم این بود ک با کسب ازدواج کنم ک هم دوستش دارم هم پول داره 

ک همینم شد 

و دلیل گفتن دومی اینه ک بعد یه مدت ک مشکلات میان جلو عشق کمرنگ میشه و واقع بین میشی 

و بعدش حتی دیگ نمیتونیش تحملش کنی 

دقیقا.منم نگفتم تنها عشق کافیه.ولی به نظر عشق باعث میشه ادم قوی تر باشه و بخلطر کسی که دوستش داره تل ...

دقیقا همسر منم همینطوره 

ولی آدمی که استارتر میگه تو سه سال نتونستم کاری کنه بعیده مثل همسر ما باشه🥴

چجوری به این نتیجه رسیدی؟

با اولی که دوست بوده 

دومی هم تقریبا همه تایید اخلاقی کردن

از خودت بپرس میتونی با ادم سنتی زندگی کنی؟ ادم های سنتی معمولا مردسالار هستن

درسته ممنون 

خییلی مسیر سختی داری اگه باهاش ازدواج کنی اگه کاری که قراره براش جور بشه درامدش خوبه قبول کن اگه در ...

مرسی عزیزم از نظرت و کمکت

کار اوکیه ولی هیچی نداره مادیات

خودم بلافاصله بعد از سربازی مغازه گذاشتم خود مغازه رو هم اجناسشو نسیه گرفتم یعنی از صفر شروع کردم شش ماه بعد ازدواج کردم با دست خالی با وجود اینکه ما رسم جهزیه هم نداریم فقط تنها چیزی که اونموقع با الان تفاوت داشت اگر کار میکردی خیر و برکت بود الان همون مغازه رو دارم ولی دیگه از جیب میخورم و اجاره مغازهایی  و خونه ای که تو این مدت صاحب شدم میخورم شکر خدا دو تا ماشین و سه تا خونه دارم باز هم بگم اگر اوضاع اشفته اقتصادی الان اون موقع بود معلوم نبود چه سرنوشتی داشتم

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*