2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 23205 بازدید | 549 پست

من خودم با گزینه ۱ ازدواج کردم .ولی ازش مطمعن بودم که جنم کار کردن داره میتونه خوشبختم کنه تلاش پشتکار داشت 

الان ۱۰ سال هس ازدواج کردیم همه چی داریم و بسیار خوشبختیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

علاقه مهم تره، باید رید تو زندگی ای ک علاقه توش نباشه حتی اگ شاسی بلند زیر پای ادم باشه

مختصر و مفید 

حتی اگر هیچی نداشته باشه؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

به نظرت خوشبخت میشی؟

نمیدونم ولی اگه بخاطر پول با کسی ازدواج میکردم قطعا خوشبخت نمیشدم 

فک کنم روایت داریم هرکس به خاطر پول یا قیافه با کسی ازدواج کنه خیرشو نمیبینه 

همچین چیزی 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
عشق خب ارزشش از پول خیلی بیشتره

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

چرا

من آدمیم که همیشه دلم رو اول مبنا قرار دادم توی تصمیماتم بعدش منطق

اگه به دومی اوکی بدم ممکنه بعدا پشیمون بشم که با عشق نبوده ازدواجم

البته اگه بدونم اولی با عرضس و به اون چیزا میتونه برسه قطعا اولی

هیچکدوم

اگر مجبور به انتخاب باشید چی 

اگر مجبور به انتخاب باشید چی

مجبور ب انتخابب اولی انتخاب میکنم و تا شرایطش اوکی نشه عقد نمیکنم 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
دومی معقول ترهولی از اونجایی که با احساسم تصمیم میگیرم اولی رو انتخاب میکنم 😅

دومی...چون بی پولی و بیکاری آدمایه خوش اخلاقم بداخلاق میکنه ...بی پولی پدره آدما در میاره

حتی با وجود علاقه 2 طرفه؟