2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 95537 بازدید | 704 پست
وای دختر جاننننن تو حریم شخصی نداری که اصن س سک س که بماند یه باد میخوای در کنی همه هستنچه صبری داری

بزا همون شوهرم نمیتونه بیار پیشم فک کنم اتاق داریم ولی بعده به دنیا اومدن بچمون نرفتیم بخوابیم چون گرم نبوده

خودت کمکم کن🌹

از مادر شوهرت تعجب میکنم اون چرا میاد،هر کسی دیگه بود حتی با اصرار پسرش هم نمیومد که یه مقدار تنها بمونن.اون مادر بزرگ هم که هیچی دیگه.والا ما یه شهر دور از خانواده ها زندگی‌ میکنیم ولی هر کسی میاد ۳ روز بیشتر نمی‌مونه میگه شاید ما راحت نباشیم.مادر شوهرت خیلی زودتر می‌تونست این موضوع رو جمع و جور کنه .خودت هم خیلی مقصری .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۳ ماه از زایمانم گذشته حتی نزدیکیم نیومدهنمیدونم درک کنی یا نه یکی باید همدمه آدم باشه بعده زایمان ک ...

شوهر من تا ۱۱ ماهگی دخترم طرفم نیومده بود کلا سرد مزاجان الآنم هر چند ماه یه بار اونم خودم پیش قدم میشم

گفتم صبح بهش گفتم چرا نگهبان گذاشتی برام دوتا شاخ در اورد آخه تا به حال اینجور جدی باهاش صحبت نکره ب ...

اسی امیدوارم پیاممو بخونی 

مشاوره ها از اینکه اختلاف بین زن وشوهر ایجاد بشه و بیاند سراغشون میترسن 

ببخشیدا ولی مشاور خیلی غلط کرد که گفت آروم باهاش صحبت کن 

بذار روشنت کنم اسی اگه با مردها سر بعضی مسائل مهههههم آروم صحبت کنی یاغی میشن حتی همون خیانت 

اگه مردی خیانت کرد آروم صحبت کردی دوروز بعدش تکرار میکنه و میگه به تو چه 

زن در کنار عشق ‌‌ومحبتش و همراه بودنش بعضی جاها باااااید عین وحشی ها بشه وگرنه مردها زن‌ها رو می بلعند

پس سفت و محکم تو روش وایسا و زندگیتو بساز چه وضعیه واسه خودت درست کردی؟فک میکنی داری زندگی میکنی؟منی که دارم از بیرون به زندگیت نگاه میکنم میبینم یه بازیچه هستی یه دستگاه جوجه کشی یه آدم تو سری خور که نشسته هرکس هر غلطی میخاد باهاش بکنه 

خیلی خیلی ازت معذرت میخام که تند باهات صحبت کردم ولی لطفا به خودت بیا و زندگیتو جمع کن 

بهت قول میدم صدبار بهت خیانت کرده و نفهمیدی 

پس یه شیر زن باش نه یه آدم ببخشید منگل بی دست پا 😘😘

خیلی خوب گفتی عزیزم ،اگه بازم حرف زدید بگو مانت و مادربزگتودوست دارم ولی دوست دارم سه تایی باهم باشیم .لطفا اصلا از مهمونات بد نگو که حساس میشه،به قول اون دوستمون بهش اقتدار بده لجبازی بدترش میکنه.بعدش هم شما اخلاق شوهرتو بهتر میدونی که باید باهاش آروم صحبت کنی یا نه به تندی

ب نظر من میخاد ب غلط کردن بیوفتی از اومدن 

از نظر من به همسرت بی توجهی کن قهقهه برن انگار ک خیلی هم راضی هستی و قربون صدقع بچه برو و اصلا ازش نپرس خوبی ؟! هیچی بزار کم‌کم اون بیاد سمتت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ب نظر من میخاد ب غلط کردن بیوفتی از اومدن از نظر من به همسرت بی توجهی کن قهقهه برن انگار ک خیلی هم ر ...

اتفاقا بهش گفتم که از قصد دوست نداشتی منو بیاری خونم زندگی کنم بزا همون همرو کشوندی آوردی اینجا 

ولی یه چیزی که هست شوهرم یه جور وابستتست به خانوادش میگه اونا ام باشن اینجا یا میترسه دور بشه از خانوادش

خودت کمکم کن🌹

بار بندیل ببند برین خونه مادرشوهرت چند روز بمون بعد وسایلتو جا بزاربرو خونه خودت بعد اژانس بفرست وسایلتو بیاره

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

با وجود نوزاد سه ماهه که مهمون داری میکنی؟؟؟ عجب !!! شوهرت درک درستی از زندگی مشترک نداره.الان که صاحب بچه شدین باید بیش از پیش هوای شما رو داشته باشه.درک نمیکنه که زنی که در حال بزرگ کردن نوزادش است نمیتونه حتی درست به خودش و خونش رسیدگی کنه چه برسه به مهمون داری...چند سالشه همسر شما؟؟؟ یعنی سر لج و لجبازی مهمون دعوت کرده سه ماههههه!!! خودت دست به کار شو وقتی همسرت فهم کافی نداره.خودت هوای خودتو داشته باش عزیزم.با لحن خوب و احترام آمیز به مهمونها بگو ممنون که این مدت پیشم بودین دیگه راضی به زحماتتون نیستم و....

کم کم یاد می گیری که هیچ کس به اندازه خودت نمیتونه توی مشکلات کمکت کنه.متاسفانه یا همسرت کلا آدم بی درکی هست یا سر لج افتاده!!! بهش فعلا کاری نداشته باش تا مهمونهات برن بعد کم کم روی خودت و اون کار کن که زندگیتون شیرین بشه 

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
اتفاقا بهش گفتم که از قصد دوست نداشتی منو بیاری خونم زندگی کنم بزا همون همرو کشوندی آوردی اینجا ولی ...

ببین بهترین دفاع حمله است بگو حالا گ وابسته ایی ‌ بدون اونا نمیتونی برو پیش اونا خونه مادرت هر وقت دلت خواست بیا حداقل نه اونا اسیر ‌ گرفتار ما هستند و نه من تو خونه خودم اسیر تو هم پیش مامان و مامانیت هستی اذیت نمیشی 

بعدم حدی باش بدون قهر و توهین و ب بچه ات برس و با مادربزرگش هم حرف نزن زیاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اینم بگم که شوهرم اولا بیشتر وابسته خانوادش بود الان بهتر شده ولی بهترش اینه که الان اینکارو کرده قبله ازدواج روک بهم گفت پیشه خانوادم زندگی می‌کنیم که من گفتم نمیشه یه چند روز دعوا کردیم آخرش من وامه ازدواجمو با طلاهامو فروختم قبله ازدواج خونه خریدیم ۳ دانگ ۳ دانگ

خودت کمکم کن🌹