2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 26806 بازدید | 549 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرت خوشبخت میشی؟

نمیدونم امیدوارم که بشم

ادم خوبی به نظر میاد خواستگاری امدن و من از قبل پنهونی تو دل خودم بهش علاقه داشتم البته خودش نمیدونه

سعی میکنم کنار دلم ببینم بقیه معیارامو داره یا نه و اینکه میتونه با تلاش زندگیمونو جمع کنه در اینده یا بی دست و پا هست و هم اینکه مطمئن بشم که میتونه عاشقم باشه و به عنوان ی رفیق و همراه کنارم قرار بگیره

ی وقتایی ی کارایی میکنه ک دلم میخواد خفه ش کنم😂

من گزینه اولو تو واقعیت قیدشو زدم با اینکه عاشقش بودمگزینه دومم داشتم ردش کردم

نمیشه گفت کدوم درست تره

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

دومی... گشنگی نکشیدی عاشقی یادت بره

اینم نظریه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من خودم با گزینه ۱ ازدواج کردم .ولی ازش مطمعن بودم که جنم کار کردن داره میتونه خوشبختم کنه تلاش پشتک ...

خوشبخت بمونید 

مورد اول!چون به نظرم خونه و ماشین به دست میاد به مرور زمانولی من خودم به شخصه حتی یک ساعتم نمیتونم ک ...

اینم نظریه 

نمیدونم ولی اگه بخاطر پول با کسی ازدواج میکردم قطعا خوشبخت نمیشدم فک کنم روایت داریم هرکس به خاطر پو ...

چه‌ بد