2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 26806 بازدید | 549 پست
چونکه خوش اخلاقه و هم من دوسش دارم هم اون منو دوس داره و گفتی عرضه کار کردن هم داره حمایتش میکنم باه ...

نمیدونم ولی سختی داره

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اگه خسته شده ازدواج هم کنه پشیمون میشه هیچکدوم پس

هم دوسش داره هم از وضعیت خسته شده

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهش می کنم مرسی زیبا چقدر حس سختی میاد سراغ ادم وقتی وارد 18 میشی

من 5 سال گذر کردم و واقعا آدم حس میکنه دیگ باید پاشه زندگیشو سر و سامون بده

آره خیلی ولی ارزششو داره به شرطی که واقعا دوست داشته باشه و برای خوشبختیت بجنگه

داره 

ما چون از یه بازه ای باهم بزرگ شدیم قبل از علاقه با هم رفیق شدیم، نه دوست پسری و دوست دختری که ازدوا ...

خوشبخت بمونید 

مرسی ازت ممنونم حقیقتا کامل بود🩷🩷🩷

خواهش می کنم خوشحال شدم که تونستم کمکت کنم امیدوارم اون فرد ایده ال برات پیدا شه 

خودم عهد بستم که تازمانی درآمدم کفاف دو نفر نده ازدواج نکنم و سنمم بیاد بالا فکر کنم تو پیری ازدواج کنم 😂

به نظرت پولش کافی نیست؟ به قبلی فکر میکنی؟

کافیه اما خیلی گیر میده ب خرج کردن 

در حالی ک من از همه قانع ترم انتظار داره سالی ی مانتو بخرم 

بعضی وقتا اره اما چون خودش رفت دیگه علاقه ندارم 

اما دوس داشتم با عشقم ازدواج کنم حتا اگه هیچی نداشته باشه

یا هیچ کدوم یا دومی

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

خواهش می کنم خوشحال شدم که تونستم کمکت کنم امیدوارم اون فرد ایده ال برات پیدا شه خودم عهد بستم که تا ...

مرسی برای من نبود 

خیلی کمک کننده بود 

من دوست پسرمو سن بالا انتخاب کردم از نظر مالی اوکی باشه

خوب کاری میکنی

خب در نهایت چی

ببین خب خیلی چیزا دخیل و مهمه اینکه چند سالش هست؟ چند سال سابقه کار داره؟ درآمدش چقدر هست ؟ماشین از اول نداشته یا کلا نداره؟ اینکه کلا سرمایه اش چقدره در کل؟ و...چون درست گرونی هست این قبول داریم همه و یکی میبینی نسبت به سنش واقعا هیچ دست آورد مالی نداشته و نداره و.. خب این خودش نشون هست که یعنی این آدم هوش اقتصادی نداره و هوش سرمایه گذاری نداره خب قرار نیست معجزه بشه نداشتن هوش هوش اقتصادی و مالی خودش نشون هشداره

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
کافیه اما خیلی گیر میده ب خرج کردن در حالی ک من از همه قانع ترم انتظار داره سالی ی مانتو بخرم بعضی و ...

امیدوارم درست بشه همه چیز برات