ازدواج با مرد مورد علاقت که نه کار داره(ولی کارش مطمئنا درست میشه) نه خونه نه ماشین فقط دوسش داری و دوست داره خانواده دار و خوش اخلاق هم هست و دوست بودید
ازدواج با مرد معمولی که علاقه ای بهش نداری و سنتیه خونه و ماشین داره کار داره خانواده داره و اخلاقش خوبه
کدوم
خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره....... دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...
ببین خب خیلی چیزا دخیل و مهمه اینکه چند سالش هست؟ چند سال سابقه کار داره؟ درآمدش چقدر هست ؟ماشین از اول نداشته یا کلا نداره؟ اینکه کلا سرمایه اش چقدره در کل؟ و...چون درست گرونی هست این قبول داریم همه و یکی میبینی نسبت به سنش واقعا هیچ دست آورد مالی نداشته و نداره و.. خب این خودش نشون هست که یعنی این آدم هوش اقتصادی نداره و هوش سرمایه گذاری نداره خب قرار نیست معجزه بشه نداشتن هوش هوش اقتصادی و مالی خودش نشون هشداره