با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودنیا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
دقیقا برای همه همینهکاش خفه شن و دخالت نکنن تو کار مادر مخصوصا فامیل شوهر
خانواده من از دو طرف خیلی خوبن ولی کاش بدونن بعضی حرفا جایی نداره. یکم انتظار داشتم ولی کاری نکردند. خیلی غصم دادند. هر چند خانواده خودم هم در حقم کم لطفی کردند.
برا من همش خوب بود. یه زندگی معمولی و اروم و گاهی بحث و دعوا. کاملا معمولی.. بعد زایمانمم طبیعی بودم چون از کسی توقع نداشتم همه چیز زود عادی شد برام. بیشتر وقتا حسمیکنم اینکه افسردگیو نمیدونم ناراحتی نداشتم بخاطر این بود که جز خودم رو کسی حساب نکردم... هرچند همسرم در حد توانش کمکم بود
من خاطرات خیلی خیلی بدی از زایمانم دارم. روزای بدی داشتم ولی برای همه اینطور نیست. به نظرم اکثریت با ...
منم دقیقا مث شما بودم هییییییچوقت یادم نمیره با اینکه سنم پایین بود سختیای بچه داری که خودتون میدونید چقدر سخته و اما افسرده گی شدیدم داشتم اونموقع ها خودم نمیدونستم افسردگی بعد زایمان وجود داره بچه مممم اصلا نمیخوابید تا یه سال حتا شبا خودمممم داغون بودم هیچ حسی به پسرم نداشتم تا دو ماه ولی دیگه بعد شیش ماه حال خودممممم یکم بهتررررر شده ولی خیلیا خوش خرم بچشون بزرگ میکنن این عقده نیست خیلیارو دیدم
من بارداری و زایمان خوبی داشتم و اصلا افسردگی بعد زایمانم نداشتم نمیدونم ولی شوهرم خیلی همراهم بود و واقعا حمایت میکرد از لحاظ روحی فکر کنم شرایط روانی دوران بارداری تو ی حالتای بعد زایمان خیلی تأثیر پاره.