2777
2789
عنوان

شده پای مرد اشتباه بمونین‌عوض بشه و تعقیر کنه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 59 پست
منم حس‌میکنم دوسم داره ولی نمی‌دونم چرا این کارارو می‌کنهتو در مقابل کاراش چیکار کردی؟ که ب ازدواج خ ...

اره تحمل کردم موندم پاش حتی به شدت غیرتی بود عقد کردیم دیگه نذاشت دانشگاه برم با اینکه شهریه دانشگامو بابام میداد کاری کرد با همه دوستام قطع ارتباط کنم 

دوسش دارم الان اوکی شده ولی الان اگه برگردم 7سال پیش شاید ادامه نمی‌دادم باهاش چون خیلی اذیتم میکرد

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
تو شوهرش قبل ازدواج ازت نود میخاست؟ حرف جنسی زیاد میزد؟ یا فوش میداد بهت؟

اره

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره تحمل کردم موندم پاش حتی به شدت غیرتی بود عقد کردیم دیگه نذاشت دانشگاه برم با اینکه شهریه دانشگام ...

الان خوبید باهم راضی ؟ خیانت نمیکنه ؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
ت میدادی بهش؟ اینارو ک می‌خاست

ما یکسال قبل عقدمون رابطه داشتیم 

الان خوبید باهم راضی ؟ خیانت نمیکنه ؟

آره خداروشکر خوبه زندگیمون نه خیانت نمیکنه

آره خداروشکر خوبه زندگیمون نه خیانت نمیکنه

من رلم میگه میگیرمت ولی میگه قبلش زیاد ببینمت بشناسمت ولی من زیاد بیرون نمیرم باش

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
جنسی؟ نترسیدی ک اگر بزارع برع؟

میگم که خیلی اذیت شدم سر همین داستان

چرا میترسیدم خیلی زیاد ولی احمقی خودم بود

من رلم میگه میگیرمت ولی میگه قبلش زیاد ببینمت بشناسمت ولی من زیاد بیرون نمیرم باش

برو خودم آشنا بشی باهاش بشناسیش 

میگم که خیلی اذیت شدم سر همین داستانچرا میترسیدم خیلی زیاد ولی احمقی خودم بود

اگر الان جای من بودی باز تلاش میکردی براش یا میزاشتی ب حال خودش؟

ب نظرت من چیکار کنم

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
اگر الان جای من بودی باز تلاش میکردی براش یا میزاشتی ب حال خودش؟ب نظرت من چیکار کنم

ولش میکردم تموم 

چون آرامش خودم مهم تره