2777
2789
عنوان

امشب زده به سرممم

116 بازدید | 13 پست

من دلم‌میخواد دوباره کنکور تجربی بدم پزشکی ام نمیخوام 😂🤦‍♀️به رادیولوژی و علوم آزمایشگاهی علاقه دارم به نظرتون استارتشو بزنم یا حماقته بگیددد

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حماقت چرا،چیری بی دلیل ب دل ادم نمیفته

آخه سنم بالاست تقریبا و نظام قدیمم😢

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
آخه سنم بالاست تقریبا و نظام قدیمم😢

چه اهمیتی داره وقتی دوست داری پس انجامش بده نزار حسرت بشه برات

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
بخون از فردا صبح

نظام قدیمم اصلا نمیدونم چجوری و ازکجا شروع کنم فقط دلم‌میخواد بخونم😂😢

فقط عنوانت منو یاد یک آهنگ انداخت امشب زده به سرم که دلت رو ببرم .....

😂

حماقت ک اسمش نیست اسمش جوگیریه که بی هچ حا هم نمیرسه این حس

مرسی 🤣😐

نظام قدیمم اصلا نمیدونم چجوری و ازکجا شروع کنم فقط دلم‌میخواد بخونم😂😢

بخون امسال خیلی قروقاطیه ما هم نمیدونیم قراره چکار کنیم

باور کن تا الان تکلیف ۶۰ درصد نهایی معلوم نشده دوازدهم میتونیم امتحان بدیم؟؟؟؟؟ یازدهم هست؟؟؟؟

فقط ۴۰ درصد کنکوره 

بخوووون

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
بخون امسال خیلی قروقاطیه ما هم نمیدونیم قراره چکار کنیمباور کن تا الان تکلیف ۶۰ درصد نهایی معلوم نشد ...

اصلا خیلی فرق کرده تراز و کلی دنگ و فنگ اضافه شده🤣😂بعد یه چیزی منم باید دوباره درسای یازدهم و دهم پاس کنم؟ مثلا ترمیم معدل بخوام بزنم میشه یا نه مهم نیست😶

اصلا خیلی فرق کرده تراز و کلی دنگ و فنگ اضافه شده🤣😂بعد یه چیزی منم باید دوباره درسای یازدهم و دهم ...

ببین فعلا همه چی تو هواس دوازدهم رو کامل باید ترمیم بزنی اما یازدهم فعلا قطعی نشده که مثبته یا قطعی اگه مثبت باشه که نیاز نیست اینا ۶۰ درصده و ۴۰ درصد هم کنکوره

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
ببین فعلا همه چی تو هواس دوازدهم رو کامل باید ترمیم بزنی اما یازدهم فعلا قطعی نشده که مثبته یا قطعی ...

مرسی عزیزم❤ تا ببینم چی میشه شاید بقول اون دوستمون جوگیر شدم 😂