من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بخون امسال خیلی قروقاطیه ما هم نمیدونیم قراره چکار کنیمباور کن تا الان تکلیف ۶۰ درصد نهایی معلوم نشد ...
اصلا خیلی فرق کرده تراز و کلی دنگ و فنگ اضافه شده🤣😂بعد یه چیزی منم باید دوباره درسای یازدهم و دهم پاس کنم؟ مثلا ترمیم معدل بخوام بزنم میشه یا نه مهم نیست😶
گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
اصلا خیلی فرق کرده تراز و کلی دنگ و فنگ اضافه شده🤣😂بعد یه چیزی منم باید دوباره درسای یازدهم و دهم ...
ببین فعلا همه چی تو هواس دوازدهم رو کامل باید ترمیم بزنی اما یازدهم فعلا قطعی نشده که مثبته یا قطعی اگه مثبت باشه که نیاز نیست اینا ۶۰ درصده و ۴۰ درصد هم کنکوره
چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی