2777
2789
عنوان

شده پای مرد اشتباه بمونین‌عوض بشه و تعقیر کنه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 59 پست
چون مادرامون هیچ حق و حقوق و ارزشی برای خودشون قائل نبودن و فک میکنن زن باید فداکاری کنه و از خودش ب ...

هی آره والا ولی ما هم مرد خوب گیرمون نمیاد

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
نه بابا این چند وقتی هم که جدا شدیم همش ازم میخواست برگردیمهم پسرم خیلی کوچیکه هم اینکه یه قدم بزرگ ...

بزارع خوب ادب شع و مطمعن شو عوض شده انوقت برو

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب شده؟اخلاقای بدش چی بود ک تعقیر کرد؟

آره 

خیلی اذیت می‌کرد زیاد بهم اهمیت نمی‌داد دوران خوبی نبود برام 

الان خداروشکر خوب شده

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
سنتی ازدواج کردین یا دوستی؟

دوستی

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
دوستی

من رلم جدیدا تا شب آنلاین نمیشه بعدش یه پیام میده می‌ره بهشم میگم ت سرش نمیره  انگار باهام لج می‌کنه درست میشه ؟

منم از قصد بلاکش کردم 

اولا اینجوری نبود هی گفت نود بده بیا بیرون باهام ندادم نرفتم سرد شد  یعنی برا نیازش منو خاسته ؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
من رلم جدیدا تا شب آنلاین نمیشه بعدش یه پیام میده می‌ره بهشم میگم ت سرش نمیره انگار باهام لج می‌کنه ...

چند وقته باهمین؟

من رلم جدیدا تا شب آنلاین نمیشه بعدش یه پیام میده می‌ره بهشم میگم ت سرش نمیره انگار باهام لج می‌کنه ...

همه مثل هم نیستن من با همسرم 2سال دوست بودیم خیلی خیلی اذیت شدم دروغ میگف اهمیت نمی‌داد هرچی میشد میرف تا چند روز نبود جواب نمی‌داد تا چیزی میشد میگف برو نمیخوامت عقد که کردیم یکم بهتر شد الان که 3ساله خونه ی خودمونیم خداروشکر خوب شده

۶ ماه بعد رابطه مجازیه ولی یه بار رفتم پیشش دو سه ساعت باهاش حرف زدم حضوری

به نظرم اون قصدش چیز دیگه بوده دیده دختری نیستی هرچی بگه قبول کنی داره این جوری رفتار میکنه

همه مثل هم نیستن من با همسرم 2سال دوست بودیم خیلی خیلی اذیت شدم دروغ میگف اهمیت نمی‌داد هرچی میشد می ...

منم حس‌میکنم دوسم داره ولی نمی‌دونم چرا این کارارو می‌کنه

تو در مقابل کاراش چیکار کردی؟ که ب ازدواج ختم شد؟ تحمل کردی ؟ حرفشو گوش دادی ؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
به نظرم اون قصدش چیز دیگه بوده دیده دختری نیستی هرچی بگه قبول کنی داره این جوری رفتار میکنه

تو شوهرش قبل ازدواج ازت نود میخاست؟ حرف جنسی زیاد میزد؟ یا فوش میداد بهت؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍