2777
2789
عنوان

کاربر از من قدیمی تر هست دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 72 پست
قبلا تو سایت خبری از تاپیک حس ششم نبود چ برسه بخواد پر بازدیدشه یکی حتی اگه سوال پیش پا افتاده میپرس ...

ای خداااا🫠 واقعا خوب میشد بشه با ایمیل ثبت نام کرد 

متاسفانه بچه سال هایی مثل من عضو شدن و جو سایت به فنا رفت 🤭 البته منم کنجکاوی بود دیگه ولی کاش هیچوقت عضوش نمیشدم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موارد زیاد دیدم هنوز متولد نشده بودنشابد پدر مادرشون هنوز همدیگه رو ندیده بودن🤣

بله بله😂😂

ولی چه حسی دارید از اینکه باکلاسید😚

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

[QUOTE=367600631]فک کنم شما بودین من یبار یه کاربری دیدم برا سال ۸۵ بود یه بار کاربریم مهدوی بود یه ...

چیشد کاربری هاتون ؟

من یادم نیست اسمش چی بود ولی حس میکنم همین شما بودین

ای خداااا🫠 واقعا خوب میشد بشه با ایمیل ثبت نام کرد متاسفانه بچه سال هایی مثل من عضو شدن و جو سایت ب ...

فقط بحث بچه سالی نیس بحث اخلاقه

ی وقتایی ی بچه سال خیلی متین و اصیله ی زن سن بالا برعکسه

الان چیزی ک خیلیارو تو سایت اذیت میکنه مسخره بازی ی عدس

همین الان یکی تاپیک بزنه با حس ششم میگم رابطتتون چی میشه یا بگه خواهرشوهرم بهم گف نکبت پربازدید میشه😆

ولی اگه یکی بیاد بگه ماه پنجم بارداریمه چه مراقبتایی لازمه داشته باشم خیلیا ک اصن جواب نمیدن اون عده دیگم از رو بی میلی ☹😆

نیوشا جان من اونموقع خواننده خاموش بود اسفند ۸۷ سر حاملگی دومم.ی مدت نیومدم دوباره از سال ۹۳,۹۴ اومدم ثبت نام کردم. یادش به خیرقدیمیا فقط پرپین و مامان سه ویرانگرو گهگاه میبینم

نیوشا ترنم باران تبسم پروانه سارا اینارو یادته؟ 

می می ناز خدا بیامرز هیییییی روزگار.

چه خوشم میاد خودت اعتراف میکنی برات زوده😄

میبینی چه دختر خوبی ام 😅😂

چیشد کاربری هاتون ؟من یادم نیست اسمش چی بود ولی حس میکنم همین شما بودین

البته خیلیا هم بودن بیشتر خواننده ی خاموش بودم الانم ۵۰ سالمه وداریم وقت میگذرونیم توی نی نی سایت 

نیوشا جان من اونموقع خواننده خاموش بود اسفند ۸۷ سر حاملگی دومم.ی مدت نیومدم دوباره از سال ۹۳,۹۴ اومد ...

من شما رو میشناسمممم

فقط بحث بچه سالی نیس بحث اخلاقهی وقتایی ی بچه سال خیلی متین و اصیله ی زن سن بالا برعکسهالان چیزی ک خ ...

دقیقا درست میگید شما

من یبار حالم خیلییی بد بود تاپیک زدم یه راهکار بدید بابام مریض شده بود و ... واقعا نفهمیدم چطوری اون روزها رو گذروندیم ولی هیچکس جواب اون تاپیک رو نداد 

رفتم دیدم یه تاپیک پایین تر از من که نوشته بود برق خونمون رفته من میترسم ۱۰ صفحه شده اونجا فهمیدم نینی سایت چجوری جاییه🥲

شما خودتون از سال چند عضو سایتین؟

البته خیلیا هم بودن بیشتر خواننده ی خاموش بودم الانم ۵۰ سالمه وداریم وقت میگذرونیم توی نی نی سایت

خدا حفظتون کنه

میشه یا چند تا نصیحت به من بگید 

من عادتمه از افرادی که سرد و گرم چشیده آن نصیحت بشنوم و تو زندگیم عمل کنم چون زندگی اجازه نمیده آدم همه چی رو تجربه کنه