2777
2789
عنوان

همه فامیلامون خیلی پولدارن

175 بازدید | 10 پست

ما از نظر مالی بد نیستیم بخدا شاید اگر تو ی جای دیگه بود خیلی خوب هم به حساب می اومدیم ولی همه فامیلامون مخصوصاااا فامیلای مادریم خیلی پولدارن همیشه احساس ضعف میکنم😥

من اصلا .

بیشتر شانسی بلند دارند.

ولخرجند 

ما با گدایی توانستیم پول جمع کنیم .

یعنی لباس کهنه پوشیدیم .غذای گر‌ن نخوردیم .

تا خونه بسازیم .

ولی خوب اصلا حس ضعف ندارم

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا، اطراف آدم هر چقدر غنی و بی نیاز باشن بهتره تا فقیر و محتاج باشن

نه فقیر و محتاجم باشن ولی ادم احساس تعلق به اینا رو نداره خوب 

مثلا من امسال پزشکی تعهدی اوردم شاید با رتبم میتونستم ازاد برم ولی خیلی گرون بود و تو جمع بودیم داشتیم حرف میزدیم اونا اصلا باورشون نمیشد 😔که یکی پول همچین کاریو نداشته باشه

چه دختر چه پسرشونو بیشتراشون فرستادن خارج با پول خودشون تحصیل کنن 

هرکسی ازدواج میکنه بیشتراشون والدینشون بلافاصله براشون خونه میگیرند اونم نه معمولی!

الان تازگیا ی عروسی رفتیم عروس از طرف ما بود ۳میلیارد جهاز خرج کرده😐 درحالی که من اصلا درک نمی کنم چطوری میشه انقدر پولو خیلی راحت داد جهاز

مثل ما همه پول دار و خوشگل مخصوصا طرف مادری در مقابل ما نه پول داریم نه خوشگل تمام استرس زندگی فقط به خاطر همین بوده کاش ما هم فامیل مثل خودمون داشتیم ، هم بینشون تحقیر می شی هم احساس کمبود داری ،هم زندگی پر از تجملاتشون رو می بینی دلت می خواد هیچی بدتر از فاصله طبقاتی نیست به خاطر همین دلم می خواست مهاجرت کنم دیگه نبینمشون 

مثل ما همه پول دار و خوشگل مخصوصا طرف مادری در مقابل ما نه پول داریم نه خوشگل تمام استرس زندگی فقط ب ...

مسله اینجاست من پول پردیس و ازدام نداشتم(داریم ولی بابام بهم نداد چون برای خودش میخواد)

چه برسه فکر مهاجرت که کم کم ۵

۶ میلیارد میخواد

مل که هر وقت می خواهیم بریم خونه هلشون کلی مشکل لبلس چی بپوشم داریم ،خونمون می خوان بیان باز استرس داریم چی بپوشیم ، هم از اینکه خونمون اصلا قابل مقایسه نیست باید ولی خجالت بکشیم از طرف دیگه بابام ی ادم ساده  که باید کلی توجیحش کنیم این حرف نزن  بعد فامیل همه جنتلمن و کلاس بالا ،من که دیگه خسته شدم از طرفی واقعا درک این رو ندارن که ما توانایی  مالی خیلی از کارهایی که اونا می کنن ما نداریم جوری نگاه می کنن که خورشون فقط سلیقه دارن و خودشون فقط می فهمن 

مسله اینجاست من پول پردیس و ازدام نداشتم(داریم ولی بابام بهم نداد چون برای خودش میخواد)چه برسه فکر م ...

ما هم مثل خودت به خدا که من قانع هستم حسود هم نیستم ، به خدا می گم کاش من رو اصلا نیافریده بودی یا جایی که همه مثل هم بودیم ، انقدر بین ی عده که فقط به خاطر پولشون از ما سرتر تحقیر  نمی شدیم 

ما هم مثل خودت به خدا که من قانع هستم حسود هم نیستم ، به خدا می گم کاش من رو اصلا نیافریده بودی یا ج ...

خیلی بعضیا شونم عوضیا بچه یکی از فاملای نزدیکمون هم سن منه

بعد امسال که کنکور با کلییی تشکیلات و خرج کنکور ازاد ی رشته چرت اورد

بعد اومده بهم میگه فکر کردی چی کار کردی مثلا من اصلا نیازی به حقوق کمی که تو در اینده میگیری ندارم شما بدبختید من بابام ماهی ۱۰۰ میزنه به کارتم تو خودتم بکشی نمیتونی همچین پولی داشته باشی😐

منم از شدت کم شعوری ی ادم اصلا هیچ جوابی بهش ندادم 

ولی اگه خدا عادل و حکیمه چرا باید پول دست همچین ادمایی باشه