2777
2789
عنوان

کاربر از من قدیمی تر هست دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 72 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا درست میگید شمامن یبار حالم خیلییی بد بود تاپیک زدم یه راهکار بدید بابام مریض شده بود و ... واق ...

آره همینجوریه مثل قبل خیلی اهل همدلی نیستن☹

ولی میدونی چی تو نینی سایت عجیبه 

اینکه جو مسخرشو میبینی ولی بازم نمیتونی کامل بندازیش دور هی ی ناخونک بهش میزنی 😆

من پاییز سال ۹۲ با ایمیل عضو شدم 

ی مدت که بودم کاربریمو بستم دیگه بعد چندسال نه اسمی از کاربری یادم اومد نه پسوردی هیچی 

دوباره همین چندروز پیش بعد چندوقت اومدم ولی با شماره

هنوزم کاربر خوب هست به سن و سال نیس واقعا به درکه 

دیگه ببینیم جو سایت چی میشه و تا کی موندگاریم 😆

هیچوقت به غریبه اعتماد نکن دخترم

چشم😚🥰

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

آره همینجوریه مثل قبل خیلی اهل همدلی نیستن☹ولی میدونی چی تو نینی سایت عجیبه اینکه جو مسخرشو میبینی و ...

انشالله که همیشه موندگار باشید 

من متاسفانه از وضعیت سایت هم ناراضی لم اینکه به حریم شخصی کاربر ها اهمیت نمیده کاش امکان حذف تاپیک بود خیلی ها رو من دیدم شناسایی شدن متاسفانه 

کاش من بتونم سایت رو ترک کنم 🫠

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

روشن عزیزم😘🥰

❤️❤️❤️

من هیچکدومشون یادم نمیاد عزیزم.اسمم هم واقعا نیوشاست و دخترم هم شایناس.

بخاطر اسم واقعیم راستی یه کاری دیگه هم زدم.چون نمیتونستم خیلی سواران رو بپرسم و کمک بخوام.

یه ۉقتایی از همسران شاکی میشدم با اون کاربریم میومدم برا همینم نترکیدم تا الانخخخخخ

انشالله که همیشه موندگار باشید من متاسفانه از وضعیت سایت هم ناراضی لم اینکه به حریم شخصی کاربر ها اه ...

اره امکاناتش خیلی کمه 

هم امکان حذف تاپیک نمیده هم قابلیت ویس رو باید اضافه میکرد

ی زمانی نینی سایت جزو سایتای برتر ایران بود 

راستی شیرازیا خیلی خوشگل و خونگرمن دخترووو😘

اره امکاناتش خیلی کمه هم امکان حذف تاپیک نمیده هم قابلیت ویس رو باید اضافه میکردی زمانی نینی سایت جز ...

انشالله که به سایت رسیدگی کننن🫠 اگه واقعا ویس اضافه کنن عالی میشهههه

مرسی عزیزمممممم تو   خودت هم خوبی و مهربون و خوشگل 🥰🥰😍❤️❤️

عزیزمی😘😘😘❤💃

😘😘😘😘