2777
2789
اونم گقت دارم والا 🙃🤣کلا نمیدونم مشکلات روحی زیاد دارم بعد این عوضی زوانشناسیش خوبه

اون عزیز روانشناسیش خوب نیس دختر شناسیش لول بالاس و شما حالت مطیع داری جوری ک هر چی اون میگه رو تایید میکنی بسا ب غلط

اون عزیز روانشناسیش خوب نیس دختر شناسیش لول بالاس و شما حالت مطیع داری جوری ک هر چی اون میگه رو تایی ...

اره 

ولی اطلاعاتش بالاست کلی کتاب خونده ..

بازم برعکس عمل میکنع با ادما😂🫤وخودش ازار میدع 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارهههههههه جس میکنم همه چیو درشت میگع

حست اشتباهه چون این ی تلقینِ ک خودتو بی چون و چرا سپردی بهش تا مبادا از دستش بدی 

میدونی چرا؟؟ چون خود کم بینی داری احساس میکنی ضعیفی و دوست داشتنی نیستی و هر کی اومد سمتت دو دستی بهش بچسبی و ب هر قیمتی نگهش داری فکر میکنی دیگه از این بهتر سمتت نمیاد اما سخت در اشتباهی دختر جون ... ب خودت بیا با کسی ک هول و دختر بازه نرو توو رابطه اول روی خودت کار کن

میگی قرص اعصاب میخورم ...خیلی قرص اعصاب میخورن اما این دلیل نمیشه فکر کنن ب ته خط رسیدن 

حست اشتباهه چون این ی تلقینِ ک خودتو بی چون و چرا سپردی بهش تا مبادا از دستش بدی میدونی چرا؟؟ چون خو ...

مرسی باهام حرف زدی 

سعی میکنم راهی پیدا کنم 

چند روژی بهش محبت میکنم اگه لایقش نبود همون لحظه ول میکنم 

الان یکم سختخ برام 

ولی در زودترین وقت تمومش میگنم

مرسی باهام حرف زدی سعی میکنم راهی پیدا کنم چند روژی بهش محبت میکنم اگه لایقش نبود همون لحظه ول میکنم ...

رو خودت کار کن 

ب خودت حس و حال خوب بده

تو ارزشت بالاس 

خوشگلی

ذات زیبایی داری

مهربونی

رومانتیک و حساسی 

قلب پاکی داری 

بخشنده ای و کینه توزی نیستی

آدما رو مث خودت پاک میبینی

صادقی

اهل ریا نیستی

و کلی خصلت خوب داری ک من ازش بی خبرم

اما تموم اینا باعث نمیشه ک فکر کنی ضعیفی بلکه این ویژگی ها باید از تو ی دختر شاد و پر انرژی و با اعتماد ب نفس بسازه تو گرانبهایی

حتی با گوش دادن تو احساستی شدم ..حس کزدم کسی بهم لهمیت داد وکمی ارزش دارم

عزیزدلم کاش میشد بغلت کنم 🫂

تو خیلی با ارزشی نباید فکر کنی کسی بهت اهمیت نمیده 

ما باید اینو بدونیم قبل از هرکسی خدا و بعد از خدا این خودمونیم ک ب خودمون اهمیت میدیم