2777
2789
عنوان

کاربر از من قدیمی تر هست دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 72 پست
آره واقعا من خودم دوبار رمز کاربری قبلیم فراموشم شد هرکار هم کردم دوباره برنگشتن

منم متاسفانه 

یبار هم تازه برای اولین بار عضو سایت شدم یه تاپیک زدم دعوا شد کاربری من تعلیق شد 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بگی جو سایت قبلا چطوری بود که میگن الان بد شده؟

خب الان همه گیر شده. اون‌موقع دیگه گوشی و نت دست بچه نبود. یکم هم جو جدید بود ادب شون رو ، رو نمی کردن

ولی خب دعوا بود تاپبک فیک بود. یکم محدودتره

شب ها خیلی خلوت تر بود چون اکثرا از محل کارشون میومدن

میشه بگی جو سایت قبلا چطوری بود که میگن الان بد شده؟

قبلا تو سایت خبری از تاپیک حس ششم نبود چ برسه بخواد پر بازدیدشه 

یکی حتی اگه سوال پیش پا افتاده میپرسید با جون و دل همه بهش کمک میکردن

الان تا بحث جنجالی و خواهرشوهری نباشه اصن کامنت نمیزارن فقط رد میشن

قبلا انقد کاربرای اینجا واقعی بودن ک باایمیل میشد عضو شی دیگه از ی جا ب بعد انقد فیک بازی زیاد شد ک سیمکارتی شد 😆

سلام عزیزان کاربر ۸۵ هستم ماه رمضون بخاطر اشپزی که زیاد توی نی نی سایت یاد میدادن از طریق گوگل اشنا شدم بیشتر خواننده ی خاموش بودم اسم کاربریم اون زمان مهدوی بود یادش بخیرالان پیر شدم 🤭

بله اون زمان باختر بود خدایی. بعد همه از هم یاد میگرفتیم.

همین الانش هم با ده دۉازده تا از مامانای اسفند ۸۹ یأ فروردین ۹۰ دوستم. با هم صحبت میکنیم. خونمون هم اومدن. دوتاشون رفتن خارج....

خب الان همه گیر شده. اون‌موقع دیگه گوشی و نت دست بچه نبود. یکم هم جو جدید بود ادب شون رو ، رو نمی کر ...

بله درسته 

الان من بچه ام و عضو سایت 🤭  یادمه تو گوگل سرچ میکردم مثلا پختن قرمه سبزی بعد نینی سایت رو می‌آورد بعد اون بعد سرچ آخر هر چی میزدم نینی سایت یکم بعد عضو سایت شوم 

تاریخ عضویت شما تو سایت  برابره با ۱.۵ سالگی من 😅

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

سلام عزیزان کاربر ۸۵ هستم ماه رمضون بخاطر اشپزی که زیاد توی نی نی سایت یاد میدادن از طریق گوگل اشنا ...

فک کنم شما بودین من یبار یه کاربری دیدم برا سال ۸۵ بود 

بله درسته الان من بچه ام و عضو سایت 🤭 یادمه تو گوگل سرچ میکردم مثلا پختن قرمه سبزی بعد نینی سایت ر ...

موارد زیاد دیدم هنوز متولد نشده بودن

شابد پدر مادرشون هنوز همدیگه رو ندیده بودن🤣

بله اون زمان باختر بود خدایی. بعد همه از هم یاد میگرفتیم.همین الانش هم با ده دۉازده تا از مامانای اس ...

عزیزممم ❤

با کدوم کاربرای قدیمی هنوز در ارتباطین

ایدی های نینی سایتشون رو یادتون میاد؟ شاید بشناسیم