2777
2789
عنوان

دلم گرفته بالشتم خیس شده فکرم جای دیگ بود اشکام

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 50 پست
چجوررفتارکنم

ببین عزیز من  مث خودشون باش یهو تغییر نکن ولی کم کم بهش حالی کن تو این دنیا زیادی باشی بی ارزش میشی هر وقت می‌خوان بیان خونه از هر چند بار ک زنگ می‌زنن یبار بگو هستم بقیشو یا بگو مهمونم یا نوبت دکتر دارم یا با دوستم می‌خوام برم بیرون نوبت آرایشگاه دارم هر بهونه ک بلدی. به جا ک خرج چهارتا آدم بی ارزش کنی پولشو بزار جیبت چهار تا لاین مراقبت پوستی برو چیزایی ک دوست داری برای خودت بخر به خودت اهمیت بزار هم حس خوب پیدا می‌کنی هم به اونا میفهمونی نمیتونن هر کار دلشون خواست بکنن راستی هر وقتم آمدن هرچی درست کردی بزار جلوشون ول خرجی برای آدم بی ارزش نکن عوضش پولتو بزار جیبت برای خودت برو رستوران غذا سفارش بده  ببین به خدا قسم اگه خودتو در گیر همچین آدمایی کنی نابود میشی و اونام براشون مهم نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیز من مث خودشون باش یهو تغییر نکن ولی کم کم بهش حالی کن تو این دنیا زیادی باشی بی ارزش میشی ...

الان حالم گفته میخاد برا جمعه بیاد با دخترش ک چندساله ازدواج کرده من یکبار خونشو ندیدم بقران یکبار جلو شوهرم تعاریف بم نکرده این الان نیاد ب همه میگ خاستم برم گفته نیستم الان من چی درست کنم بزارم جلوش ک آسون و ساده باشع

کسیو ندارم باهاش حرف بزنم تنهایی هم نمیتونم حرف بزنم دلم میخاد ی جایی باشم همه باشم ب همه بگم اینار ...

گور پدر هرکی باعث رنجمون شد تو خودت باید حال خودتو خوب کنی . تا امروز سرویس دادی ازین ببعد نده هرکی هرچس بهت گفت بی جواب نذارش 

گور پدر هرکی باعث رنجمون شد تو خودت باید حال خودتو خوب کنی . تا امروز سرویس دادی ازین ببعد نده هرکی ...

الان بم بگو چجورجواب بدم دخترعموم دیگ سرد جوابشو میدم تا بیخیال بشع خودش خالمم یچیز ساده میزارم جلوش ازاین بعد حذف میکنم ادمارو از زندکیم

الان حالم گفته میخاد برا جمعه بیاد با دخترش ک چندساله ازدواج کرده من یکبار خونشو ندیدم بقران یکبار ج ...

ول کن بابا بگه برات مهم نباشه مگه بدهکاری بهش  وقتی کسی بلد نیست احترام بزاره بهش احترام نزار هرجوری هم دوست داره فکر کنه مگه اون بررسی مهمه تو چی در بارش فکر می‌کنی بنظرم ی برنامه تفریح جذاب بچین برو گردش حال روحیت خوب بشه حرفم زدن بگو عزیزم نمی‌ تونم برناممو خراب کنن بسوزن 🤣

دلم از تنهایی میگیره خالم و دخترش من۷ساله ازدواج کردم هنوز یکباااار خونشو ندیدم بقران اینقدر پروعه ...

دوباره جوابشو نده یا بگونیستم جایی ام شرایط ندارم باز بهتون میگم بیایین

دلم از تنهایی میگیره خالم و دخترش من۷ساله ازدواج کردم هنوز یکباااار خونشو ندیدم بقران اینقدر پروعه ...

چقدر تو منی

مقصر خودمونیم عزت نفس نداریم و این ریشه در کودکیمون داره

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

الان حالم گفته میخاد برا جمعه بیاد با دخترش ک چندساله ازدواج کرده من یکبار خونشو ندیدم بقران یکبار ج ...

اون اگ بیاد زبونت جلو شوهرت کوتاه میشه دیگه سرویس نده وقتی احترام نمیزاره بزار بره پیش همه بگه توام بگو مگه خودش یبار منو دعوت کرده منم پیش خانواده شوهرم ابرو دارم زبون نداری مگه چی درس کنم چیه فردا زنگ بزن بگو شرمنده جمعه نمیتونم خونه باشم که بیاین خودم دعوت شدم خونه دوستم