2777
2789
عنوان

دلم گرفته بالشتم خیس شده فکرم جای دیگ بود اشکام

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 50 پست
۲۷سالمه . شوهرم یکاری کرده نمیتونم غربزنم نمیتونم حرف اضافه بزنم ک ناراحت نشه

اگه دوس داری درخواست دوستی بده باهات حرف میزنم . شوهرتم هرچی گفته برا خودش گفته گوش نده مگه چی گفته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلم از تنهایی میگیره خالم و دخترش من۷ساله ازدواج کردم هنوز یکباااار خونشو ندیدم بقران اینقدر پروعه ...

ول کن بابا آدمای ب درد نخور زندگیتو بنداز بیرون  فقط روحتو عذاب میدن عزیزم تو این دنیا فقط به خودت ارزش بزار من خودم ضربه خوردم ولی عوض شدم  الان تنها چیزی ک اهمیت برام داره خودمم بقیه برام رهگذرن باشن‌یا نباشن مهم نی 

چ بهانه ای بیارم مثلا

هیچ همین ک گفتم لزومی نداره براشون بهانه بتراشی تا ازت راضی باشن روک بگو امروز شرایط مهمان داری ندارم حالم خوب نیس میخام استراحت بکنم .اگه تا الانم دعوتت نکردن بزن ب سیم اخر زیاد سوال جواب کردن بگو نوبتیم باشه نوبت شماس دعوتم کنین من دیگه یمدت میخام بخودم استراحت بدم

انقد دلت پره حرفه همه رو داری باهم تعریف میکنی برامون

کسیو ندارم باهاش حرف بزنم  تنهایی هم نمیتونم حرف بزنم دلم میخاد ی جایی باشم همه باشم ب همه بگم اینارو دوست دار همه بشنوم حرفامو