2777
2789
عنوان

دلم گرفته بالشتم خیس شده فکرم جای دیگ بود اشکام

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 50 پست

سلام عزیزم

تا نخوای خودتو تغییر بدی همین آش و همین کاسه هست..نتیجه تو رودروایسی موندن رو دیدی بزارش کنار پس، سخته ولی کافیه بخوای. ازین به بعد کسی زنگ زد یا پیام داد بپیچونش، یه بار بگو دعوتم، یهبار بگو با دخترم قراره برم پارک،  و آخرش هم بگو ایشالا چند روز دیگه خودم میگم تشریف بیارید....تمومش کن بره. ساده گیرت آوردن...یه کم برای خودت ارزش قائل شو، تا خودت به خودت بها ندی ببخشیدا ولی همه روت سوار میشن

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان بم بگو چجورجواب بدم دخترعموم دیگ سرد جوابشو میدم تا بیخیال بشع خودش خالمم یچیز ساده میزارم جلوش ...

تو همین جمعه رو اگ کنسل کردی میتونی تغیر کنی نکردی بدون نمیتونی ازین ببعد چیه میگم فردا پیام بده بگو شرمنده خاله جمعه خونه دوستم دعوتم نمیتونم پذیرات بشم

اگه میخوای برای یک بار هم ک شده ب چشم بچه ت بیای ب چشم شوهرت بیای دیگه این شخصیت ضعیف رو رها کن قوی باش با هر کی مثل خودش رفتار کن زنگ میزنن میگن میخوایم بیایم بگو حالم خوب نیست شرایط مهمانداری ندارم 

ده دفعه دیگه هم زنگ زد بگو دوست ندارم با کسی رفت و امد کنم ب درک ک ناراحت شدن ب درک ک دلخور شدن مگه مهم ان ن فقط یک ادمایی هستن تو زندگیت ک مثل اشغالا و باید بندازی شون درور قوی باش از حق خودت دفاع کن این جوری یک حس خوب از خودت میگیری ب هیچ وجه ب کاری ک دوست نداری انجام نده

چی بزارم جلوشچن چیه 

خودت داری میگی دعوتت نکردن هر سری هم با پرویی گفتن حالا یه روز دعوتت میکنیم 

بهش بگو شرمنده قراره اخر هفته خانوداگی به همسرم و بچه ها بریم بیرون روحیمون عوض شه 

سر فرصت مناسب زنگ میزنم دعوتتون میکنم 

به همین راحتییییییییی 

عین خودشون رفتار کن از همین حالا شروع کن 

اگه نظرم متفاوت با نظرت بود ریپلای نکن چون تغیرش نمیدم